Kos med familien

God lørdagskveld! Idag har jeg hatt den beste lørdagen på lenge, jeg har jobbet et par timer i butikken, men før det var ungene, Hans og jeg ute å handlet julegaver og spiste lunsj sammen <3 Vi har det så bra sammen og jeg føler meg så heldig som har en mann som Hans og de beste ungene i verden! Det er ikke noe som er viktigere for meg enn de tre personene der, denne tiden på året merker jeg ekstra godt hvor avhegig jeg faktisk er av de. 

Vel, vi startet byturen idag med en tur på katti, her spiste vi en fantastisk lunsj og ungene var eksemplariske. Etter lunsjen tok vi turen opp i senteret og handlet julegaver, Nå er jeg ferdig med så å si alle, kun 6 pakker igjen så er vi i mål! Jeg gleder meg som en liten unge til å gi bort pakker iår for jeg føler jeg har kjøpt så "rikitg" til alle sammen! Hans har jeg kjøpt to fine "små" pakker til og idag kjøpte jeg en ipad som hoved pakken til han, men det at den skulle ligge i skapet funket dårlig når han så at jeg kjøpte den og forstod at den var til han. "SVAK" som jeg er for han fikk han den nå på forskudd så han kan se alle de ønskede fotballkampene sine, samt la min macbook være i fred. haha..Nå har jeg gjemt de to siste pakkene til han slik at han ikke finner de og prøver seg på noe "luskeri" .. haha... 

En veldig fornøyd mann, jeg har sett han bli glad mange ganger, men idag ble han helt rar av glede! 
Vel, en liten gave til meg ble det også idag -se så heldig jente jeg har vært! 

Jeg er så utrolig glad i vesker og får ALDRI nok av de, men Michael Kors er en favoritt, selv med mange flotte LV vesker i sammlingen min. Jeg bruker de absolutt hele tiden og føler denne passer til garderoben min for vinter med alle de fine nye strikkajakkene mine, men den passer helt sikkert vår og sommer også! Ingen tvil der!

Jeg håper dere har hatt en deilig dag og at kvelden deres blir magisk.. Vår består av litt vin, indisk mat, sjokolade og skrekkfilm når småtrolla er i seng!  

9 kommentarer

monica lin

29.11.2014 kl.19:37

Hei.

Digger bloggen din og følger deg ofte. Kan jeg spørre hvor jeg kan få tak i bondesjakken din?

VillaPaprika

29.11.2014 kl.21:14

monica lin: den er fra slettvoll =)

henriette_lavik

29.11.2014 kl.21:23

Så koselig og lese/se. Godt du har hatt en bra dag. Slike dager fortjenes:) nyt kvelden.

Anne-Marthe

30.11.2014 kl.00:34

Gøtt å skjemme bort kællæne:):) Julen er helt magisk og man får lissom en egen ro, med det å nyte & sette pris på familien <3 selvom man gjør det ellers oxo da;) Ha en super advendtshelg:)

Sunny

30.11.2014 kl.00:41

Hey, sorry that I can only speak Englisch, because I am from Germany, I am following your blog every day. I love your home. Could you tell me where I can buy the chairs of your dining room and if your kitchen is from ikea and what is the name? I like it a lot. Someday I will visit your shop :-) In which city is it and do you deliver to Germany? Have a nice sunday Sunny

VillaPaprika

30.11.2014 kl.13:09

Anne: du også - nyt dagen og adventstiden <3

VillaPaprika

30.11.2014 kl.13:09

henriette_lavik: tusen takk vakre deg <3

Helene Paulsen

02.12.2014 kl.21:33

Så fin veske :-) Hva heter den modellen? Er det selma? :-)

Linn Berget

04.12.2014 kl.18:36

Hei. Forelsket meg helt i stolene dine. Det er Heaven Dining Chair, fra TM design? Prøver å lete på nett, men finner de ikke i den fargen.

Skriv en ny kommentar

hits