Glede ved å mobbe?

God kveld alle kjære, herremin så fort denne dagen har gått idag, jeg føler jeg nettopp stod opp og dro på jobb.. Timene bare tikker ifra meg.... Uansett tid på kvelden har jeg lyst til å si noen ord og stille nettopp deg noen spørsmål. 

Som overskriften sier - glede ved å mobbe ?  Dette er et spørsmål jeg velger å stille dere som faktisk nettmobber. Liker -DU å mobbe og hvorfor gjør du det? Fordi jeg har en lysestake for mye på spisebordet mitt eller en sofa dekket til av puter, eller liker du å mobbe fordi jeg har "rar" nese, kort hår, skriver ord feil eller kan svare feil på spørsmål ? 

Hadde dette vært et par år tilbake i tid hadde mange av kommentarene dere nettmobbere skriver såret meg og faktisk gjort meg vondt, men nå har jeg kommet dit at jeg ikke klarer å bli lei meg. Jeg synes så klart ikke det er hyggelig å få kommentarer hvor dere skyter mine barn oppover sideveggen, men når det kommer til meg kan de av dere det gjelder faktisk si hva dere vil. Villapaprika er en "blogg" ikke en person, Villapaprika er den enkele "dagbok" ikke en selvbiografi, Villapaprika er en plass hvor lesere skal kunne følge med på interiør, ikke et leksikon for rett og galt innen interiør ( her mener jeg det ikke er noen fasit) Villapaprika er en butikk hvor de som ønsker kan kjøpe varer, de som ikke vil de kan stå over, Villapaprika er et navn for en bedrift som nå styres av 3 andre enn meg, ikke en lekebutikk hvor jeg har tid til å skyte spurv med kanon. 

Jeg har i tidenes løp delt mye av meg selv og jeg har aldri forventet at alle skal mene og synes det samme som meg, jeg gjør min greie, dere må gjøre deres. 

Bloggen Villapaprika har blitt et kjent navn for mange i interiørlandia og det håper jeg det fortsetter med. Jeg er så glad over å vite at jeg kan faktisk inspirere om ikke alle, men mange av de som velger å titte innom her i løpet av dagen. Det gleder meg hver eneste dag og nettopp dette vokser jeg på. 

Nå har det seg slik at dette er en "frivillig" plass å trykke seg inn på og det betyr også det at de som ikke ønsker eller klarer å la seg inspirere eller glede seg over noe som blir gjort her inne de kan faktisk slippe ved å ikke trykke seg inn her. Jeg synes faktisk synn i dere når dere velger å gjøre det likevel for å slenge noen ord, jeg fatter ikke hva dere tjener på nettopp dette? -Dette innlegget?  

La meg gjøre en ting helt klart så slipper det å bli noen missforståelser i tidenes løp fremover; Villapaprika ser ut, er slik og ønsker å utvikle nettopp denne stilen videre uavhegig av om andre av dere har en anne stil enn meg. Jeg har min stil, jeg liker å forme den, jeg bruker tiden min på å gjøre slik jeg føler ting er best. Liker ikke du et brett med ting på, nei så ikke fyll opp et brett med stæsj. Liker ikke du mange puter så dropp det og liker du ikke så mange ting som meg , nei så ikke plasser så mange ting hos deg selv- gjør det du føler er fint hjemme hos deg. 

Jeg kan faktisk ikke gjøre ting som "alle" synes er best, jeg må stole på min egen magefølelse og ha tro på nettopp meg selv. Det spiller liten rolle for meg om noen må riste på hodet og spy ut av seg med oppgulp som at jeg ikke gjør noe, får alt "gratis" , ligger meg til "penger og gir fra meg mine barn. Vil folk tro på dette er det helt i orden for meg, jeg føler slik ondsinnet  "kjerring" prat blir for dumt å måtte forsvare.  Om jeg sier sånn er det ikke er det alltid noen som må si det er slik likevel, så ja... Velg å fyll din hverdag med den tro om det hjelper deg å komme bedre igjennom den. 

 

Villapaprika skal være en blogg hvor det skal være hyggelig å være leser, ikke en plass hvor lavpanna idioter må kaste bensin på bålet for å se om det fyrer til!  Jeg kommer fremover til å fjerne en etter en u-konstruktiv kommentar uavhengig av hvor konstruktiv "dikter" mener den er. Føler jeg den negativ og useriøs fjerner jeg den,kommer det da en ny, fjerner jeg den også! 

Jeg håper fremover at vi kan være litt "snille" med hverandre og ta med oss det uhyggelige humøret man eventuelt har et annet sted.  For om de av dere som skriver foredrag i mine feil og mangler tenker dere litt om- hva hjelper det dere å skrive stygge kommentarer ? Har dere så stor tro på dere selv at dere faktisk tror jeg blir lei meg og går under? Nei dere, nå må vi bli litt saklige og kalle ei spade for en spade og ha det som heter god gammeldags folkeskikk. 

Smil til verden og den smiler til deg ! Livet er for kort for å bruke tid på det negative når det er så mye positivt å glede seg over! Imorgen skal jeg vise dere mitt nye kontor! Det har blitt så fint! 

Ha en deilig natt så skrives vi imorgen! 

 

 

37 kommentarer

Karoline

25.11.2014 kl.00:24

Hei Camilla :)

Jeg er ikke veldig flink til og kommentere, men innom bloggen din er jeg hver eneste dag, opp til flere ganger om dagen!

Først vil jeg bare si, etter og ha fulgt med på de forferdelige kommentarene at jeg rett og slett blir helt stum. Det er helt skrekkelig og lese at noen kan skrive ned noe så stygt som enkelte gjør og jeg skulle gjerne likt og vist hva som foregår oppi hodene på dem. Som du selv sier, har dem ikke noe pent og si, kan dem la være og klikke seg inn på bloggen! Jeg kjenner jeg blir fryktelig sint av det du går igjennom akuratt nå og jeg blir så sint av at folk kan mobbe på den måten dem gjør! Nei, folk burdde virkelig ta seg selv litt i skinnet og begynne og oppføre seg!

Jeg vil også få si det at jeg syntes det du gjør både med bloggen, barna dine og butikken din er helt fantastisk! Du er en gudinne og en dame med ben i nesa. Bloggen din har gitt meg så sinsykt mye inspo til mitt eget hjem, du har gjort så jeg har fått øya opp for interiør og du har gjort så jeg tør og mikse forskjellige ting inn i mitt hjem. Det du har klart i livet, skal du rett og slett være stolt av og det skal du også få lov til og skrike ut med god sammvitighet! Du har oppnådd veldig mange bra ting, som folk bare kunne drømme om. Du har et helt nydelig hjem, du har to friske vakkre unger, en snill og god mann og et vakkert utsende og egen butikk! Har du grunn til og være stolt? Ja for pokker, du har all grunn til og være det og jeg syns faktisk du har lov og skrike det ut og det høyt :)

La disse nettmobberne leve livet sitt, er vel et tegn på at de er dårlige mennesker, sliter med seg selv og er noe helt sinnsykt misunnelig! Du er sterk Camilla <3 tenk på alle de menneske du har hjulpet med og nettopp være deg, tenk på hvilken fantastisk mor barna dine har og hvilken fantastisk dame gubben din har. Tenk på hvor glade dem er for at nettopp du er livet dems! Jeg kunne skrevet så mye mer, men sovner snart som en sten. Husk: sammen er vi sterkere! Nattinatt - sove godt!

Heidi

25.11.2014 kl.00:30

Tøff dame! Stå. På du er kjempe dyktig!

Vibeke

25.11.2014 kl.00:43

En hilsen til deg i sene nattetimer. Tusen takk for ditt mot, tusen takk for din evne til å dele, tusen takk for hverdagsglede og tusen takk for din fantastiske inspirasjon. Du deler så hjertelig og nært. Vi ser det og takker. Det skal både mot og optimisme til å være et så klart lys med klare verdier i en heller røff verden. Så tusen takk og en fin førjulstid til små og store Villapaprikaer

Hilde

25.11.2014 kl.00:55

Kjære Camilla.

Fantastisk godt skrevet :-) Jeg har lest mye av de stygge kommentarene som ble skrevet her i dag. Blir skamfull og lei meg, sittende igjen med tanken... hvordan kan mennesker få seg til å skrive slike ondskapsfulle grusomme ting. Jeg elsker bloggen din...du er ei fantastisk flott og vakker jente...du har evne til å engasjere med alt du byr på både når det gjelder deg selv, din lille herlige familie, hus/hjem, oppussing og du hjelper oss både i butikk og på nett.

Ønsker deg bare godt, håper du får sove :-) kjærlig hilsen Hilde.

Tuva

25.11.2014 kl.05:13

Kjempe domt at folk må kommentere stygt,istefor å bare la vær å besøke. Elsker stilen din og syntes du er en kjempe nydeli dame med to flotte barn! Flink og står på til tusener! Et lite minus både i kommentarfeltene og på imstagram,skulle du vært flinkere å svare på spørsmålene du får. Ser på interiørsider på facebook at d er flere som syntes d er trist å ikke få svar hos deg. Jeg personlig har aldri fått svar på noen spørsmål jeg har stillet verken her eller på insta. Hjemme ditt er mydelig og DITT. Personligt og vakkert! Du har oppnådd målet ditt og d er nettopp fordi du er den du er. Klem! ❤️

Lene!

25.11.2014 kl.06:05

Beste innlegget på lenge!😊

Tuva; bloggen ser jeg Camilla svarer på kommentarfeltet hele tiden, gå inn å les.

På instagram forstår jeg at hun ikke klarer å få svart alle, men også her ser jeg hun prøver. Kanskje du stiller samme spørsmål hun har svart på 1000 ganger før. Jeg ser at vi lesere også et svært dårlige på å skrolle opp og at samme spørsmål blir stilt flere ganger på samme innlegg osv. Hun er ikke "dårlig " på å svare her inne i hvertfall, for jeg får alltid svar👍

Lill-Ann Salte

25.11.2014 kl.06:25

Hei. Jeg heier på deg. Leser bloggen din hver dag, du er så ung, så flink, så god mamma, kjærest , butikkleder, kreativ ,inspirerende og ja, kunne skrevet så mye mer posivtivt om deg. Vi vet alle at de som skriver eller sier negative ting, det er jo de det er verst for, egentlig . Tenk hvor kjedelig og trist liv de har som må si noe negativt om andre. Jeg har fått så mange ideer fra deg, og gleder meg til hver dag for å lese om din verden. Bor i Stavanger , vi har mange flotte interiør butikker her også, men jeg har valgt å handle fra Villa paprika nettbutikk pga ditt engasjement .

Stå på . Du er unik. God klem fra meg☀

Pia

25.11.2014 kl.07:53

Må innom bloggen din hver dag! Koselig å lese og masse inspirasjon. Det er mye misunnelse I verden, noe som forklarer mobbingen! De er få I forhold til alle som støtter dei! Ha en super dag!

Anita

25.11.2014 kl.08:06

Er så glad du lar sånn prelle av deg, for de er så lite verdt det :) Elsker bloggen din, er innom hver dag, du er kjempeflink. Ha en flott dag, gleder meg til flere flotte blogginnlegg fra deg :)

Lena

25.11.2014 kl.08:07

Godt skrevet! :)

Heier på deg, Camilla :D

Lisbeth

25.11.2014 kl.08:32

Veit ikke om jeg er enig med deg om å kalle det mobbing.Er bare ett levende bevis på at vi er forskjellige:-)Jeg selv er"allergisk"for farger og liker rein og enkel stil....og mange har kommet med at dem syns at jeg bør ha mere farger,stæsj og bilder på veggene;-)Men jeg ser ikke på det som mobbing.Bare som at vi er forskjellige.Og det er helt okei....jeg syntes at du har det knallfint også jeg,hos deg.Og jeg hos meg👍

henriettelavik

25.11.2014 kl.08:50

Du er så flink med ord.. flott skrevet. Ha en fin dag :))) klem

Elin

25.11.2014 kl.09:18

Bra skrevet! Bakdelen med å være en offentlig person (gjennom blogg, media, osv) gjør at folk tror at de har rett til å ytre sine meninger om denne personen og alt i dens omgivelser. Det er skremmende at enkelte ser på deg som fritt vilt bare fordi du liker å inspirere andre når det gjelder interiør. Har man ikke noe pent å si, så kan man heller holde kjeft. Som du sier; det er valgfritt å lese bloggen eller handle på villa paprika. Godt at du ikke lar deg kue av disse nettrollene. Jeg og mange andre gleder oss over hvert eneste innlegg fra deg :)

VillaPaprika

25.11.2014 kl.09:20

Lisbeth: Akkurat det du skriver om en fysisk stil er ikke mobbing, men ser du lenger opp i mine kommentarfelt er det mye mobbing ute å går. Det å kalde meg for syk i hodet, stygg, sette min morsrolle til verks, mitt forhold og ja generelt, dette er å mobbe og det på det aller sterkeste. Å skrive "den er ikke fin, min er finere", ja det er en matralistisk sak jeg ikke bryr meg så mye om. Nyt dagen og førjulstiden =)

Heidi

25.11.2014 kl.09:30

Jeg heier på deg 👏🎀 blir alltid inspirert og glad av å lese bloggen din 😀😀

Kristin

25.11.2014 kl.10:06

Kjære du! Bloggen din er en stor inspirasjon, og jeg har vært daglig innpå her i lang tid. Jeg kjenner deg ikke, men vet at det du står for er ekte, både med barn og jobb. Disse "nettrollene" som gjemmer seg bak anonyme fasader er bare så patetisk! Jeg har ofte lurt på hva de personlig får igjen for å kommentere utseende, oppdragelse, hjemmet ditt osv..Ingen av disse menneskene hadde hatt muskler til å gjort det face to face. Nei stå på Camilla, husk du er en inspirasjon for de aller aller fleste av oss her inne!! Førjulsklem:-)

Kine

25.11.2014 kl.10:40

Veldig bra skrevet!

Anne Lise

25.11.2014 kl.10:56

Huff, er det virkelig voksne mennesker som oppfører seg slik?! Det er skremmende. Du er deg, du har din stil, din sans for interiør. Det er jo akkurat slik det skal være! Om jeg ikke liker å ha mye pynt på bordet, nei da trenger jeg jo ikke ha det. Det er bare leit at voksne damer sitter og kritiserer en som har klart å skape sin egen bedrift, jobber,unnskyld uttrykket, ræva av seg og lykkes med bedriften sin! Å insinuere både det ene og andre om Camilla, barna hennes, kjæresten hennes, hjemmet hennes osv osv er jo direkte personangrep! Ærlig talt damer, hva slags forbilde vil dere være før barna deres? At dere ikke liker stilen til Camilla er en skvær sak, men for Guds skyld, oppfør dere som voksne. Bli inspirert av det dere liker, og la resten være. Eller dropp å les bloggen hennes. Camilla, det du har fått til imponerer meg! Og inspirerer meg! Selv om vi ikke har samme stil, så finner jeg nye elementer og ideer fra deg:) Ha en fin dag. Og husk uansett hva de bitre fruene lirer av seg, har du all grunn til å være stolt!

Nina

25.11.2014 kl.11:10

Har man ikke noe pent å si, så HOLDT KJEFT i stedet!!
Så flott innlegg!

Om folk finner glede av å mobbe, er det noe som er veldig, veldig galt.

Elise

25.11.2014 kl.11:44

Hei Camilla 😊

Jeg er innom bloggen din daglig å får masse inspirasjon til interiør! Jeg elsker bloggen din! Stå på videre!

Hilsen Elise :)

Hanne

25.11.2014 kl.12:19

Da datteren min begynte i 1.klasse lærte de: Skal du si noe så si noe positivt! Ser ut til at en del voksne mennesker her inne kunne lært mye av akkurat det! Ha en fin dag!

KariG

25.11.2014 kl.12:26

Flott skrevet Camilla 😍

Jeg heier på deg vettu 😘👏👏👏

Klem,KariG

Lise

25.11.2014 kl.12:29

Jeg støtter opp om Karloline og flere av de som allerede har skrevet, BRAVO! For alt du har fått til på disse årene, med trygge barn, egen arbeidsplass, et flott hjem og jeg og håper og tror du føler du har et godt liv :) Gjør som du har skrevet, fjern alle de kommentarene som kommer, så får vi håpe det gir seg etterhvert. Stå på, for oss som liker stilen din er denne bloggen en stor inspirasjon. Har i flere år ønsket meg en tur i butikken din, den dagen formen tillater det, kommer jeg :) Jeg tar av meg hatten for deg, Camilla, og heier deg fremovet 👏👍

25.11.2014 kl.12:46

Hei Camilla!

Du har laget en inspirerende blogg!

Jeg er ofte innom bloggen og smiler alltid etterpå, du er kjempeflink! Dersom det er voksne folk som legger igjen så usmakelige, forkastelige og ødeleggende kommentarer, synes jeg det er både ansvarsløst, hensynsløst og ekstrem dum oppførsel. I alle medier nå om dagen, blir mobbing i skolen, på sosiale medier og ellers i samfunnet ansett som noe av det alvorligste Norges barn må dvele ved. Hvis det virkelig er voksne folk som legger igjen så ufattelig ekle kommentarer, så forstår jeg hvor barn lærer slik oppførsel fra. Ta dere sammen. Det må gå an, uansett om en anser seg selv som "bedre", "feilfri" eller "rikitg" i forhold til noen andre - vi er alle verken mer eller mindre enn mennesker. Jeg tror det er mye sjalusi, sladder, skadefryd og for få ting å gjøre som driver folk til å skrive sånne ting. Det er alvorlig, det er dumt og det er fullstendig ansvarsløst. Slutt - la andre være den de er!

Veronika

25.11.2014 kl.12:46

Hei Camilla.

Da jeg så deg i Unge Mødre ble du min favoritt-mamma! Likte deg umiddelbart! Superbra blogg og du er meget dyktig! Ønsker deg en fin uke sammen med dine kjære. Du gir mange av leserne dine fine, gode og nyttige, samt nye tips! Jeg har fått masse input av å lese bloggen din :) Stolt kan du være av deg selv :)

Kjære Camilla, stå på! Håper jeg en dag får anledning til å besøke butikken din! Klemmer fra Veronika i Lier, Buskerud- fast leser av bloggen :)

Jeanette

25.11.2014 kl.13:51

Veldig bra skrevet Camilla :) Er helt enig med deg.. livet er faktisk for kort.. Jeg heier på deg!! Glad det preller av, for det er virkelig ikke verdt å bruke dyrbar tid på sånne onde mennesker..Stå på! Jeg elsker bloggen din, hjemmet ditt og er imponert over alt du får til! Ha en god dag videre :) Skrivebordet ditt var forresten helt nydelig vakkert!! Klem fra Jeanette :)

AGNES

25.11.2014 kl.14:52

Hi! Do not worry, ok? Be happy and do what U want to do! It's so simple! Love from north Poland. You are good person. I can see it.

Marianne

25.11.2014 kl.15:54

Hei! Alle har vi forskjellig smak og heldigvis for det. Du viser oss stadig nye ting i bloggen din Camilla, og hele vitsen er vel at vi alle ønsker å se ting som kan passe hjemme hos oss selv. Det betyr jo ikke at vi kjøper "hele pakken". Stå på videre du:).

Heidi

25.11.2014 kl.18:25

Hei.

Dette er vel første gang jeg har kommentert noe som helst på nettet, men ble så sjokkert da jeg leste innlegget ditt Camilla, at jeg måtte gå inn å lese kommentarene for å tro på det du skrev. Jeg skammer meg over at voksne mennesker kan oppføre seg på den måten. I disse dager hvor det snakkes om mobbing i alle medier. Jeg håper inderlig ikke disse menneskene har eller noen gang får barn, for hvilke verdier ville disse stakkars små få ved å vokse opp blandt slike holdninger.

Det vil dessverre alltid være noen som ikke unner andre lykke og suksess !

Stå på, du tøffe dame 😄👍😄

Lene

25.11.2014 kl.23:02

Hei Camilla!

Jeg liker bloggen din veldig godt og leser den så ofte jeg kan! Jeg tenker alle negative kommentarer er misunnelse og misunnelse er dessverre en folkesykdom etter min mening. Du må stå på videre og la negative kommentarer prelle av deg! Du har det superfint!

Tuva

26.11.2014 kl.01:44

Lene: selfølgeli rekk hun ikke å svare alle og d forventes ikke! Jo leser kommentarer og kikker på flere bilder med samme ting for å se om d står der. Nettopp fordi jeg skjønner at d kan komme mange spørsmål om d samme. D er helt sikkert tilfeldigt altså,å d sier jeg ikke noe på. Fint at du får svar:) men d gir vel ikke deg en grunn til å komme med krasse svar!!! Skreiv positivt om henne men sa at minus på en årndtlig måte.

ragnhild

26.11.2014 kl.03:00

Altså, jeg er en sånn snikleser. Som kikker innom til deg hver dag og lot meg inspirere nå når vi pusset opp nytt hus. Men kommenterer aldri. Men om andre kan ta seg brydeiet med å kaste vekk sin egen og din tid på å skrive sånt, ja da kan jaggu jeg legge inn noen ord også. Jeg heier på deg jeg Camilla! Hvorfor kan ikke vi jenter gjøre det litt mer? Heie hverandre opp og frem? Hurra for sterke unge kvinner som gjør lidenskapen sin om til en blomstrende business! Og hurra for alle oss andre også! :0)

VillaPaprika

26.11.2014 kl.12:39

Tuva: still spørsmålet ditt på nytt så skal jeg få svart deg , her inne kan det gå en kule varmt =) hihi...<3

Siri

29.11.2014 kl.18:32

Kunne flyttet rett inn i hjemmet ditt !! Elegant og hjemmekoselig på en arena!! :) Henter masse inspirasjon på siden din, alt fra interiør, klær og smykker. Koser meg med bloggen din hver eneste dag. Håper jeg en dag får anledning til å ta turen til butikken din!!

Klem fra Siri , fra Kristiansand .

LineLund

30.11.2014 kl.11:32

Jeg bare ELSKER stilen din og det du gjør:) Blir veldig inspirert og synes du har et vakkert hjem, vakre barn og ikke minst du som stråler. Stå på!

Line<3

Huset på landet

02.12.2014 kl.23:11

Er det mulig? Janteloven lever.

Det er helt tragisk at noen faktisk bruker tid og energi på å være stygge mot andre. Spesielt mennesker de ikke en gang kjenner. Forkastelig! Stå på du Camilla. Jeg er mektig imponert over hva du har skapt!

Og jeg ønsker deg all lykke til videre!

Line

Skriv en ny kommentar

hits