Tv benk.

Imorgen er snekrene ferdig med kjøkkenet og i slutten av uken blir sofaen sendt fra Holland dersom ting stemmer av informasjon. Jeg gleder meg til å få den i hus så jeg kan vise dere den også, det kommer til å bli så fint!  Ting går fremover og idag ble veggene ferdig platet og den nye tv benken vår kom opp. Vi bestemte oss for å lage en tvbenk som gikk i et med det andre i huset, slik at alt henger mer sammen når vi bestilte kjøkkenet.  Vi valgte en benk til tvén med vitrineskap slik at vi kan ha litt søte skåler og annet i det. Jeg har en stor kurv jeg skal ha ved peisen i tillegg til de hyllene som er og fylle det opp med ved og jeg tror det blir helt perfekt. 

Gutta fra KKbygg gjør en upåklagelig jobb, jeg er rett og slett imponert over hvor radig og nøye disse gutta er. Også kommer de med så mange gode ideer og tips underveis! 

Tv benken droppet de sokkel og bein på slik at jeg kommer under med støvsugeren! Jeg er så glad de foreslo nettopp det, da blir det ikke så "kjøkken" aktig preg over det! (det mangler et skap nede i enden) 
Imorgen kommer listene i taket og gulvet opp, og elektrikeren kommer å skjuler alt av ledninger !! 

Så dere imorgen kommer ferdig bilder av kjøkkenet ! Gjett om jeg gleder meg til å vise dere det!!! Sluttresultatet sier liksom alt! 

23 kommentarer

Anita

04.11.2014 kl.23:24

Så flott benk :) gleder meg til å se sluttresultatet,

blir uten tvil bra:)

Jaana

05.11.2014 kl.07:42

Looks great. Do you leave the panels white in livingroom?

Henriette

05.11.2014 kl.12:08

Liker godt stilen din:) ,men kan ikke fatte du vil ha verken mørke gulv eller panel vegger isteden for tapet.. Tapet er jo så mye lettere å skifte ut, ( og det har jeg inntrykk av at du liker å gjør ofte):) mørke gulv har jeg selv i stua og på kjøkken , det er noe Hærk, en ting et mørkt gulv i stua,,men kjøkkenet.. alle smulene !! Ahh blir gal av de... Så når folk sier at gulv er gulv , det må vaskes uansett,, så er det piss.. Lyse gulv, ('gjerne med grå nyanser ) er sååå mye bedre i forhold til at ikke støv/skitt synes :) men d er jo min mening ;)) hiihi.. Så er det viktig å prøve å være fornøyd med det man har.. Det er lett å aldri blir fornøyd nemlig.. Som resulterer i at man bytter ut ting som fort det nyeste kommer, for nye ting vil det alltid komme i butikkene:) får nemlig litt følelsen av når jeg leser bloggen din at det å ha det nyeste,flotteste interiøret er det som gjør deg lykkelig:) selv om du virker som en søt og koselig jente, føler jeg du sender litt feil signaler til tider :))) ellers en flott blogg!

Anette

05.11.2014 kl.13:16

Har selv mørkt gulv - og kunne ikke vært mer fornøyd!!!Smuler og skit samler seg jo på lyst gulv også - da er det jo bare å dra raskt over med en mopp eller støvsuger...Camilla - det blir rålekkert hos deg!!

Henriette

05.11.2014 kl.13:28

Selvfølgelig samler det seg på lyst gulv å, var jo ikke det jeg mente, men D synes ikke like godt på lyst !:) og mørkt gulv er jo lekkert, så var ikke hakk.. :)

Jeanette

05.11.2014 kl.13:42

HENRIETTE: Det er ikke noe du trenger å fatte. Det er ikke ditt hjem eller ditt valg. Jeg er sikker på at Camilla og Hans vet godt hva de går til da de ikke ble født igår. Driten er der uansett hvilken farge man har.. hvorfor skjule driten? Er det ikke bedre å vaske den bort enn å fornekte den?? Og at Camilla sender ut feile signaler til tider? HALLO?? PLING I BOLLEN - KOKKOO --> Hun driver en butikk.. Og bloggen bruker hun jo bla til å vise frem hva hun selger (markedsføring) Om hun velger å pusse opp så er vel det opp til henne? det betyr ikke at alt Camilla gjør det må du og andre gjøre.. Hent inspirasjon fra det du liker eller la det være. Skjønner ikke at det er mulig.. Jeg blir helt matt!! ALT folk skal legge seg opp i.. KJÆREGUDIHIMMELEN.. Jeg føler med deg Camilla! Det at folk skal komme å spre negativitet og bedrevitenhet når man har jobbet og stått i og brukt masse penger på oppussing er helt forkastelig! Nei, DRIT I... De som ikke syns det blir lekkert hos dere nå, de eier ikke hverken smak eller stil! FERDIG snakket! Dere er driiiit flinke <3 <3

ada

05.11.2014 kl.14:21

Jeanette! Sånne som deg er tragiske! Sitter å forsvarer alle disse bloggerne.Å dere er så flinke ikke bry dere om kritikken. Blir kvalm av sånne som deg!

Jeanette

05.11.2014 kl.14:42

ADA: Hvorfor er jeg tragisk da? Fordi jeg syns Camilla og Hans er flinke?? eller fordi jeg reagerer på kritikk? Du er vel en av de som sitter å venter på at noen skal skrive noe neagtivt til Camilla så du kan sitte der å fryde deg å blomstre å nære deg på galle.. Vet ikke hvem som er mest tragisk!

Heidi

05.11.2014 kl.16:50

Makan !!! Stakkars Camilla da!! Utrolig hva folk må lire av seg hele tiden!!! Stå på Camilla , dere får det råfint !

tiggerlilly

05.11.2014 kl.17:16

så fint d ble! =)

annanym

05.11.2014 kl.17:28

Blir lekkert hos deg Camilla!! =) Gleder meg og se når det blir ferdig. ;)

Tv benken likte ikke jeg , syns jeg ble utrolig kjøkken aktig. Men smaken er som baken, og når stuen er ferdig så er det jo også lettere og se når alle tingene står på plass ;)

Flinke er dere ;)

Madeleine

05.11.2014 kl.18:00

Venter spent på flere bilder nå! Dere får det så utrolig lekkert og delikat :) Håper alt står bra til med deg, og jeg vil bare rose deg for den gode jobben du gjør!

Utrolig fin løsning det med TV-benken! Når dere får på plass alt så blir det garantert et hjem jeg kommer til å drømme meg bort i ;) Du er altså så dyktig! Stående applaus og jubel :)

Ha en superb kveld!

VillaPaprika

05.11.2014 kl.19:06

Madeleine: så vakkert sagt av deg <3

VillaPaprika

05.11.2014 kl.19:06

annanym: jeg elsker den så det har vel egentlig ikke noe å si ?

VillaPaprika

05.11.2014 kl.19:06

tiggerlilly: <3

VillaPaprika

05.11.2014 kl.19:07

Heidi: <3

VillaPaprika

05.11.2014 kl.19:07

Jeanette: syens ikke du er tragisk, tusen takk for at du tar " vare" på meg her inne =) <3

VillaPaprika

05.11.2014 kl.19:08

Henriette: alt synes uansett, men det er en person sak hva de øsnker ;) godt det er så mange alternativer så kan folk kjøpe det de vil ha =)

katharina

05.11.2014 kl.20:20

hvem er leverandøren på kjøkkenet? Har likt kjøkken, og frontene er veldig enkle å holde rent. Er utrolig fornøyd.

Vi er også midt i en total renovering av leiligheten vår, å den løsningen med tv-benken var genial! at jeg ikke har kommet på dette selv, det gjør jo så mye med helheten på boligen. Jeg har vært på utkikk etter en ny tv-benk lenge og har tenkt på å lage en selv iom jeg ikke har funnet noe som har falt innenfor mine "strenge" kriterier. Men dette var smart :-) :-)

Alyssa

05.11.2014 kl.22:16

Så fiiiiint det blir Camilla!!! Stående applaus fra meg også, respekt respekt respekt!

Gleder meg til å se når dere får alt på plass og når du tryller med dine interiør hender ;)

Du er såååå dyktig Camilla. Og Takk så mye for alt det du deler med oss så vi kan lære av deg, den beste! :)

Du er Guds gave, virkelig, du er helt enestående og ikke bry deg om hva andre negative mennesker mener, flertallet elsker deg :) 🙏🙏

Mia Marie

05.11.2014 kl.23:27

Herlighet så nydelig kjøkken du får!! Planløsningen ligner veldig på våres som vi skiftet ut i vinter, strålende fornøyd med den og flisene. Er så spent på hvordan vifte du har valgt, gleder meg til å se fortsettelsen og hvordan du skal dekorere det! Hadde det gått ann, hadde jeg leid deg inn som stylist (Y)

VillaPaprika

06.11.2014 kl.08:19

Mia Marie: tuuuuuuusen takk - vi er sååååå fornøyde!

VillaPaprika

06.11.2014 kl.08:20

Alyssa: og jeg er så glad for alle de gode kommentarene jeg får- tusen takk vakreste deg <3

Skriv en ny kommentar

hits