Tilbake til 2012.

God tirsdag fra arbeidsplassen som i dette tilfellet er mitt "kaos" hjem.  Snekkerne holder på for fultl med å liste tak og ny vegg.. Jeg klarer faktisk ikke forstå at dette huset er mitt hjem, det har blitt så fint her! 

Når jeg i 2012 flyttet inn var huset et helt annet. Det ble sakte men sikkert mer og mer til det hjemmet jeg ønsket og planene var fra dag en veldig store. I 2013 flyttet Hans Krisitan inn og vi ble da enige om at vi skulle bo i huset sammen og han skulle da om han ville med tiden kjøpe huset sammen med meg. Nå over et år senere står vi å skaper vårt hjem ut av det. Et hjem vi har vært enige om alt i og begge har fått spille en like stor rolle. Vi har valgt tingene våre med omhu og "bodd" oss inn slik at vi begge har vært klar over hva vi ønsker for huset og vårt hjem. 

Kjøkkenet så i 2012 slik ut. 

Et "Olanormann" kjøkken som er helt "ok" , men ikke et kjøkken vi følte var oss, samt at mange av løsningene var "gamle" så ting så flottere ut enn hva de var. Veggene var med på minske  rommet og for oss som ønsket en åpen løsning var valget å rive veggen et av de beste vi har tatt! Idag har kjøkkenet blitt en del av møblemanget i hjemmet og for meg som er en "jatakk" begge deler jente til det rette , grove, ulike og det rene blir det et hjem som får den touchen også. 

Jeg elsker kurv og krukker! For ikke å snakke om lysestaker og det jeg føler "alltid" er pent uansett stil og som er med på å grove det opp eller myke det ned er nettopp dette. Så klart kommer det ann på hvordan stil nettopp du har, men jeg mener vi alle har en litt "leken-touch" i oss uansett. 

Så et lite tips til husets "enkle" interiør er kurv, duftlys,lysestaker, roser , dekorative såper ++ 

Først ut er DETTE rottingbrettet. Har du ikke et anbefaler jeg deg å få deg et. Jeg hadde mitt på kjøkkenbenken i et par år og ALDRI har jeg ønsket å fjerne det nettopp fordi jeg følte det var med på å skape en lun stemning på benken samt skjule  vasken som jeg ikke var så stor fan av...hihi,,,

Jeg plasserte såper, oppvaskmiddel, urter,krukker , ja alt mulig på det og til dags dato flyttes dette brettet tilbake på min nye kjøkkenbenk når jeg er ferdig. Det er også suverent for å oppbevare regninger, huskelapper, ja alt om du vil ha et felles sted å legge slik. De flotte dekkebrikkene er en suveren og sikker vinner hos de fleste av oss. Disse er fine i en "stabbel" hvor du for eks setter en krukke på toppen eller lykt når du ikke bruker de. Når du dekker bordet er de alltid lekre og jeg får til dags dato alltid skryt på de. Jeg har flyttet de litt rundt og mitt lille ønske er at jeg en dag får et bad i underetasjen hvor  en slik brikke kan stå stilt ut med alle mine parfymer og litt stæsj på... Jeg får ikke sett med mett på de.  Nå går vi jo Julen i møte og det er da ingen tvil om at disse kommer til å ligge på bordet mye ! 

Finnes HER i nettbutikken. Disse er tykke og kvaliteten er meget god. Duftys, hva mer kan jeg si? jeg er avhengig! Alle hjem burde bruke det og her er det ingen som er bedre på nettopp dette enn DURANCE.   Ingen over, ingen ved siden!        Det samme gjelder OPPVASKMIDDEL , har dere forresten prøvd å blande Durance sitt oppvaskmiddel med vann og fjerne fettet i dusjen? - Genialt! Jeg har nå en liten vakker flaske stående i dusjen som vi går over dusjveggen med når den blir stygg, Er det en plass jeg føler det ofte er stygt er det vel nettopp der! Ta et par/tre drypp blandet med vann og sjekk selv! 

Vel, dette var bare noen tips og anbefalniger fra meg, håper noe falt i smak! 

10 kommentarer

Malin

05.11.2014 kl.14:16

Dette blir råfint!

Heidi

05.11.2014 kl.16:46

Herregud så flott !

Linnea

05.11.2014 kl.16:53

Camilla kan få det sånn fordi hun ligger seg til penger! Er vel eneste grunnen til at hun ikke trekker kunder på gata! Hun har nok fått en fast pimp!

Renate

05.11.2014 kl.18:24

Den tak lampa i spisestua di er super lekker! Har lett etter en sånn en stund nå, noe du får inn i butikken evt? Lykke til med videre oppussing. Blir kjempe fint :)

VillaPaprika

05.11.2014 kl.19:07

Linnea: helt sant, anbefales ;)

VillaPaprika

05.11.2014 kl.19:07

Heidi: tusen takk! <3

VillaPaprika

05.11.2014 kl.19:07

Malin: tusen takk!! <3<3

Ellen

06.11.2014 kl.21:11

Elsker rottingbrettet på kjøkkenet!! Men hvor er krukkene ifra? Prøver å finne de på nettbutikken din, men fant de ikke :(

A

18.11.2014 kl.18:45

Er det to av de største krukkene å en middels du har brukt her? Eller er det to av den middels å ei lita? Kjempe fint!

VillaPaprika

18.11.2014 kl.21:24

A: ? =)

Skriv en ny kommentar

hits