Overtid!!!

God kveld i stuen! Idag har dagen gått alt for fort, jeg ble nødt til å gjøre om i butikken og ble derfor stående med dette i mange timer før jeg kom i 19 tiden. 

Her i huset labber jeg rundt i tøffler, ullsokker, ulljakke og tights og feier gulvet! haha..Slik er det når man pusser opp! 

Bekeplaten- wiiihiii!! 

Til tirsdagen er vi så å si ferdig med det som er, da står litt igjen, men HEI!!!  Nå skal det snart styles og jeg gleder meg!! Håper dere også gleder dere til å se ting ferdig satt sammen her!!! Vi ( Hans og jeg) sprekker nesten av stolthet!! 

Nå skal jeg fortsette å feie.... Nyt kvelden mine vakre! 

6 kommentarer

Siv Torill Hauge

30.10.2014 kl.08:24

God morgen :-) Det er kanskje litt frekt å spørre om, men jeg lurte på hvordan planløsningen er i huset deres? Hvor store er rommene, og hvordan har du innredet entreen? Er stuen i vinkel eller er den rett? Blir bare nyskjerrig på hvordan det var før og hvordan det blir nå, etter oppussing:-) og så har jeg en entre som er litt vanskelig å innredet praktisk, og lurte på om du har noen tips:-) min entre er på 7 kvm, og her er også trappen opp til 2 etasje. For en familie på 5 (og 8 annenhver uke), så er det ikke lett å få det praktisk samtidig som en vil ha det fint med litt pynt og stæsj:-) hadde vært kjekt med et innlegg over planløsningen på huset deres og gjerne hvordan det er innredet :-)

VillaPaprika

30.10.2014 kl.09:52

Siv Torill Hauge: ikke noe frekt å spørre om dette<3 Jeg skal komme med gode bilder og tegniner på dette når vi er ferdig, da viser jeg mest av huset og dere får se bedre hva som har gjort ting bedre her =)

huset vårt er med boder rundt 189 kvm
Stuen + kjøkken er 65 kvm , gangen med en lille hallen er 6 kvm . vårt soverom er 13.5 kvm , gjesterommet er 12 kvm, bad 3,5 kvm.

Siv Torill hauge

30.10.2014 kl.10:32

Gleder meg :-))) I mellomtiden følger jeg ivrig med i oppussingsprosessen deres, og gleder meg ihjel til å se det ferdige resultatet :-)

VillaPaprika

30.10.2014 kl.21:52

Siv Torill hauge: såååå koselig <3

Lene

31.10.2014 kl.11:11

Hei :-)

Ser du har valgt mørke gulv nå å mørk benkeplate. Da sier jeg bare vær forberedt på vedlikehold av benken (hvis den er i heltre da selvfølgelig), må oljes titt og ofte. Og gulvene.. ALT syns på de. Blir også fort riper av stolben, selv med puter på stolbena. Det er ikke for å være negativ eller noe, jeg bare snakker av erfaring..for vi har nemlig akkurat dette og jeg går å drømmer om å skifte ut hvertfall gulvene selv om det er parkett så kunne jo ha slipt de, men jeg vil ha lysere gulv jeg. Bare så uvant at det var noe jeg hadde før deg ;-) for jeg har jo tittet innom bloggen din titt og ofte for jeg liker stilen din så godt, og da er det jo alltid slik at det og det du har ønsker jeg meg. Nå var det plutselig noe jeg hadde fra før gitt ;-) masse lykke til videre! Jeg gleder meg til å se alt ferdig! :-) klem

VillaPaprika

01.11.2014 kl.10:14

Lene: ja, nei, alt syens på lysegulv også, riper som støv, dette har jeg opplevd da jeg har hatt det. Jeg har valgt store tepper under møbler så får vi satse på at det tar den støstre slitasjen dersom dette blir et så stort problem =) Jeg tror nok det skal gå veldig bra og blir det riper får jeg bare lakke over de igjen da =)

Skriv en ny kommentar

hits