Deksel by Villapaprika

God mandag, nok en ny uke har begynt og jeg har nå sittet i møte den siste timen med vår nye samarbeidsparter her i villapaprika ( butikk/nettbutikk ) Jeg vet ikke om dere husker jeg nevnte til dere at jeg jobbet med å designe noen deksler til butikken ? Vel, ting tar sin tid når jeg skal starte på noe "nytt" og idag kom de første prøvene til oss. Disse blir for salg i nettbutikken iløpet av noen få dager og vi vil også kunne tilby kunder å designe egene. Alle dekslene blir produsert på bestilling lokalt her i Fredrikstad så kvaliteten kan vi virkelig stå inne for.  

Disse dekslene er ikke de rimeligste på markedet men kvaliteten står virkelig i stil med prisen. Dette fordi jeg ikke ønsker å sette navnet mitt på ting jeg ikke kan stå hundre prosent innenfor. 

Her ser dere de første motivene som vil bli tilgjengelig. Itillegg vil man kunne designe sine egene og ønsker noen da å bruke bilder fra bloggen, nettbutiken etc. er dette selvfølgelig greit. To av dekslene her faller bort, men de vi valgte pluss et par til er kjempe fine! 

2 kommentarer

Jeanette

27.10.2014 kl.21:42

Nydelige deksler :) Elsker de til venstre oppe og nede <3 Tror jeg må få meg en iphone :)

VillaPaprika

27.10.2014 kl.22:51

Jeanette: de er kjempe fine- finnes til samsung også =)

Skriv en ny kommentar

hits