Små hjerter!

God kveld!  Nå har jeg akkurat lagt begge barna( vi glemte klokken) og denne kvelden har vi sittet å koset oss forran skjermen og sett på farmen og klovn til kaffen. Herremin, som jeg elsker hjertene mine og det å få de hjem igjen var en utrolig deilig følelse! 

Idag har jeg vasket badet, støvsuget huset, skiftet på alle senger og luftet på alle rommene, nå er sagen flyttet ut og imorgen kommer snekkeren så nå er det ikke mer saging inne! *jippi* 

Olíver og Mathilde var mer enn hoppende fornøyd med å legge seg, de elsker nemlig å legge seg i nytt sengesett! Jeg pleier alltid å vaske rommene og skifte på sengene dagen før de kommer hjem igjen fra Håkon, det fordi jeg føler de skal få "rote" og kose seg hvor mye de vil nå de er hjemme! 

En rosa Prinsesse! 

Og en blå tøffas! En annenting som er helt fantastisk er at jeg har blitt feridg med å brette alle klærene våre, få de på plass i skapene og satt igang to nye maskiner! Oppi alt kaoset nå er det en mestringsfølelse som ikke kan beskrives å rekke over det! Når huset er på "stell" igjen skal jeg aldri klage over litt rot igjen, for nå må je gha blitt herdet.. haha... 

Walk in Garderoben er nå på stell og det var helt fantastisk å gå inn i et rom som luktet deilig vaskemiddel og ikke sagmøl! Tiden flyr og jeg jobber med å legge inn rabattkoden til noen artikler i nettbutkken, det er noe som ikke stemmer så hvor fort det går vet jeg ikke, men bare å følge med! Nyt kvelden, vi skrives! 

12 kommentarer

Tone

27.10.2014 kl.07:32

Hei! Arig å følge bloggen din! Lurer på hvor du har kjøpt det blå kappelakenet? Jeg finner bare hvitt hos Kid og Princess... Mvh Tone

Siv Torill Hauge

27.10.2014 kl.07:45

Så fine barnerom:-) Skjønner godt at ungene ønsker å legge seg i så deilige senger:-) Selv har jeg problemer med å innredet barnerommene, jeg føler ikke jeg får det helt til. Vil gjerne ha det pent og koselig samtidig som det må være praktisk og barnevennlig. De minste barna våre er 1 år, 2.5 år og 4 år, så det går liksom mest i roting og herjing, ikke så mye ordenssans med andre ord:-D

Camilla

27.10.2014 kl.11:22

Gleder meg til å se slutt resultatet, trur det kommer til å

Bli utrolig fint 😃😃 hvor er sengegimmelen og sengekant pluss stor pute fra?

Lett overalt etter sånn type rosa farge og sengeghimmel.

Men finner det ikke;)

VillaPaprika

27.10.2014 kl.11:30

Camilla: Den er fra jorunns interiør fredrikstad!

VillaPaprika

27.10.2014 kl.11:33

Tone: det er fra jorunns interiør =)

Nora

27.10.2014 kl.13:17

Dette må jeg bare kommentere:

"Nå blir det skaper" er overskriften litt lenger ned.

Når jeg leser sånn, gjør det vondt i hele meg.

Skap i flertall skrives skap(ikke skaper). Det er en skam å ikke vite det når man er voksen, og det skjærer i ørene å høre sånn språk... Fysj!

Skaper er presensformen av verbet "å skape". Skape betyr:

1: få noe til å begynne å finnes/eksistere, frambringe

2: gjøre seg til (skape seg)

27.10.2014 kl.13:59

Kjære vene, Nora.

Hva med å lese blogginnlegg og glede seg over en flott blogg? Hva er problemet om det er noen skrivefeil i ny og ne? Det er tross alt ikke noen hovedoppgave i norsk dette er snakk om? Syns det er flott å lese og se at andre også har skriveleifer innimellom, jeg har null problem å skjønne hva hun mener.

Det jeg får vondt inne meg av, er alle som bare MÅ kommentere negativt overalt.

Les de bloggene som gir dere noe, dropp de andre! Jeg er innom her flere ganger daglig og digger å følge med på opp-pussingen.

Skap-skapere-skapest:-))))

Marianne

27.10.2014 kl.15:43

Dette må JEG bare kommentere, Nora! Henge seg opp i skrivefeil? Jeg er over middels interessert i norsk rettskriving, men det kunne ikke falle meg inn å kommentere dette. Det er den flotte bloggen til villapaprika som er hovedsaken her.

Gi F i sånt oppgulp, Camilla!

Camilla

28.10.2014 kl.07:25

Ser noen kommentere skrivefeil.

Jeg veit ikke om det er Fredrikstad folk som sier det.

Men jeg hadde skrevet det samme selv😂 la ikke merke til det☺️

Super blogg er det,med MASSE inspirasjon. Stå på!

Å til du/dere som kommentere laaangt innlegg pga en liten skrivefeil, ja hva kan man si. Finn på noe mer morro😝det her er en interiør blogg.

Ikke en blogg der du skal lære norsk;)

Renathe

28.10.2014 kl.08:42

Hei!

Hva er målene på de store putene i sengene? =) De så deilig ut. Og lakenet på Mathilde sin seng, hvor er det fra? =)

VillaPaprika

28.10.2014 kl.08:44

Renathe: målene er 7+x100 cm =) alt fra jorunns interior =)

Linde

29.10.2014 kl.13:23

Hei! Hvor er gulvteppet fra. Må ha det :) På forhånd takk! Du er herlig inspirerende! Applaus :)

Skriv en ny kommentar

hits