Yes Nå blir det skaper!

Nå er det ikke lange veien igjen før vi har fått opp mesteparten av kjøkkenet vårt, det er altså så deiig begynne å se en ende på det! Jeg blir bare mer og mer bortevekk i å få kabelen til å gå opp her i heimen slik at vi kan bli ferdig! Det er noe jeg gleder meg stort til! 

Vi har nå fått opp skuffer og skap og jeg må vise dere noen bilder nå imens vi holder på! For nå begynner jeg å se et bittelite mønster! Mer bilder kommer og det er så moro å få alt opp! Pappa er her å hjelper til, og hva er ikke bedre enn hjelpen man får av pappaen sin? "Pappa er nemlig den sterkeste og flinkeste pappaen i verden"..   Og slik er jeg vel ikke alene om å se på min far? 

Nyt lørdagen, jeg kommer å teppebomber dere uteover nå!! 

6 kommentarer

Aina

25.10.2014 kl.16:38

Hei, så flott det blir😃 Gleder meg til å se sluttresultatet. Flinke er dere, og så er det godt å få litt hjelp i tillegg. PS! Dekk til de flotte gulvene, plutselig er det en eller annen som mister et verktøy eller no' i gulvet. Kjipt med hakk i det flotte gulvet.... Ha en fin helg😉

VillaPaprika

25.10.2014 kl.23:25

Aina: vi ahr grønt belegg liggende der når vi skrur, men har fjernet noe av det ettersom vi sytter oss =)

illiiis

26.10.2014 kl.10:15

Er det parkett eller laminat dere bruker? :)

VillaPaprika

26.10.2014 kl.14:15

illiiis: pergo =)

Nora

27.10.2014 kl.13:18

Dette må jeg bare kommentere:

"Nå blir det skaper" er overskriften.

Når jeg leser sånn, gjør det vondt i hele meg.

Skap i flertall skrives skap(ikke skaper). Det er en skam å ikke vite det når man er voksen, og det skjærer i ørene å høre sånn språk... Fysj!

Skaper er presensformen av verbet "å skape". Skape betyr:

1: få noe til å begynne å finnes/eksistere, frambringe

2: gjøre seg til (skape seg)

VillaPaprika

27.10.2014 kl.13:28

Nora: Hvis du synes det er så veldig "fysj" å lese en slik overskrift så anbefaler jeg deg bare å ikke lese det. Gå forbi og ikke bruk tiden din på å irritere deg over noe så lite som en overskrift hvor jeg har satt en overskrift etter å ha hylt ut " Yes, nå blir det skaper"... Om slik som dette gir deg så mye fyr unne stumpen at du må lage store avkastninger på dette her inne anbefaler jeg deg å jobbe litt med deg selv ! Jeg tar det konstruktive her til meg, og skal prøve å veie ordene mine litt mer før jeg skriver noe her inne , med tanke på at det kan gjøre vondt ! Nyt dagen, <3

Skriv en ny kommentar

hits