FREMGANG!

God kveld godtfolk!  Nå går det fremover her og imorgen begynner vi på kjøkkenet! Gulvet kommer på sin plass, Hans må opp å hente de siste få kvadratene rett etter jobb imorgen og deretter begynner kjøkkenet å se dagens lys!   

Vel, jeg har malt idag, og skal male den siste veggen nå får jeg tar kvelden. Veggene i gangen blir sorte, flisene blir lyse beige og resten av huset blir lyst! Jeg ønsker å få frem knaggene skikkelig å føler at alt kommer mer til sin rett med mørk bakgrunn. I butikken er veggene sorte og knaggene som vises frem ser 10 x finere ut der enn på de hvit/beige veggene her hjemme hos oss per dags dato... Dere får et litt "dårlig" inntrykk nå, men jeg skal vise dere resultatet når lyset komme rinn alle vinduene, det blir nemlig råflott!!! 

Panelveggen som er hvit på dette bildet blir også sort... og her har vi planer. El-brytere og lampen i gangen blir byttet ut, vi skal ha spotter, nye brytere og kontakter så gleder meg stort!! 

Sjekk det gamle gulvbelegget da.. Sikkert flott og moderne en gang dette, men jeg lo så tårene trillet når jeg så at de hadde hatt "korke" gulv... Det er liksom så ille 70/80 tallet! hihi..... 

Ting går fremover og snart kommer ny trapp! jeg gleder meg!!!! Vel, et par av knaggene jeg ser for meg er disse.. 

HER. Og HER. Nå får jeg fortsette! Gleder meg til å vise mer til dere imorgen!!! Wiiiihiiiii!!! 

3 kommentarer

Heidi

20.10.2014 kl.18:06

Dette blir knallbra❤️❤️

Renathe

20.10.2014 kl.21:28

ÅÅ, jeg vet så altfor godt hvordan det er å pusse opp. Vi har renovert et 120 år gammelt gårdshus. Lite og sjarmerende, men det finnes INGEN rette vinkler her. Artig å lese om andre som må "slite" litt også ;)

VillaPaprika

20.10.2014 kl.21:30

Renathe: haha, det er ikke noe tvil, emn når vi er ferdig skal vi sette oss tilbake og nyte resultatet =)

Skriv en ny kommentar

hits