HOo jeg er bygmester BOB...

Trallalaaa, trallalalaaaa... ( g.r.l ugly heart) Her synger jeg så høyt mens jeg river at lungene mine nesten eksploderer-stakkars naboer!!!! I verdens styggeste og deiligste joggedress! Noen som vet hvajeg mener? haha...... Et brekkjern, litt vegger, en hammer-trenger jeg si mer?  Idag har jeg rivd og faktisk storkoset meg med det! Jeg vurderer nå å bli river jeg nå, for det ville passet meg midt i blinken. haha... Idag har jeg også vært hos fargerike og valgt meg ut ny tapet til gangen i kjelleren og til Olíver sitt rom- for en servise - upåklagelig!! Og dere, jeg har handlet maling, ut fra en tapet.. Den er sort, men ikke sort slik som typisk maling, det er et fint skimmer i den, og den skal riktignok bare på to små vegger!! Jeg skal vise dere etterpå !!! Den kommer til å passe perfekt til de nye flisene vi skal ha i gangen! gjett om jeg gleder meg da!!!! 


Imorgen er det på´n igjen med pakking, idag har jeg sittet 3 timer å svart på mail, men da var det nok, hodet mitt gikk trillrundt! Også har jeg lagt opp løpet for de neste dagene!! 

Jeg har tatt masse bilder til dere, men jeg må tømme maskinene min, den vil ikke legge inn flere bilder nå, den har for mange tusen så tenkte å gjøre det nå.(plis gi meg noen flere timer idag) -hoho..... Så hold-on...Det kommer masse bilder etterpå!!  

 

2 kommentarer

Irene

16.10.2014 kl.19:53

Omecxo mica talet?:)

Heidi

20.10.2014 kl.18:07

Vakre deg❤️

Skriv en ny kommentar

hits