Jeg må bare..

Nå begynner ting virkelig å falle på plass her i heimen, selv om vi bare har lagt gulvet i halve stuen er jeg så fornøyd og at jeg har en kjempe flink samboer er INGEN tvil! Han er så nøye,presis og flink og jeg står sidenav å heier på han-haha.. Jeg får ikke lov å røre noen ting og kan så å si ikke snakke til han når han jobber fordi han tydelig er konsentrert.. Men dere se på resultatet... Herremin som jeg gleder meg til å få opp panelvegger, tak og lister så jeg kan "flytte" inn alle de lekre nye møblene jeg har bestilt til oss. Jeg teppebomber dere nesten med bilder av gulvet, men jeg er såååå fornøyd at jeg klarer ikke stå imot!  Jeg blir bare mer og mer stolt jeg altså! 

Nå skal jeg legge meg , imrogen er det masse jobb og en hel haug av riving som skal skje når jeg kommer hjem! Nyt kvelden, vi skrives! 

15 kommentarer

KariG

14.10.2014 kl.23:59

Utrolig lekkert <3

Gleder meg til å se mer :)

Klemm

Anne-Marthe

15.10.2014 kl.00:33

Sååå lekkert gulv:):) Venter spent på resten:):) Dere er flinke til å stå på syntes jeg :)

Helle

15.10.2014 kl.10:10

Råfint!! :-)

VillaPaprika

15.10.2014 kl.10:25

Anne: tusen takk <3

VillaPaprika

15.10.2014 kl.10:25

KariG: det gjør ejg også,hihi =)

15.10.2014 kl.16:43

Fint gulv :-) men har lært at det er lurt å legge panelplatene før guvlet:-) bare et tips!

VillaPaprika

15.10.2014 kl.18:04

Anonym: etter hva vi hørte hadde det ingen betydning =)

Tina

15.10.2014 kl.18:20

Ikke frekt ment men mange av tingene dere selger i butikken kan man få til over halve prisen på andre butikker som Nille, Kid, Jysk osv. Så hvorfor skal jeg da handle i butikken din når jeg kan få putene og lyktene feks til en brøkdel av prisen hos Kid?

Jeg vet det er mange som kjøper ting billig fra Kina men selger det dyrt her i Norge. Nå vet ikke jeg om dere gjør det men litt ripp off for min del.

VillaPaprika

15.10.2014 kl.18:31

Tina: Dette blir rett og slett for dumt å kommentere og de kundene som handler på kid og nille og tror vi har de samme varene har ikke vi ønske om å "Rettferdiggjøre" prisene våre for heller. Så tror du det er det samme anbefaler jeg deg å leve i den troen og handle trått på kid,jysk og nille =) ha en deilig kveld =)

Iselin

15.10.2014 kl.20:48

Hva mener du med: "handle trått på kid, jysk og nille"?

Ida

16.10.2014 kl.23:15

Hei! Så morsomt med oppussing! Men syns du ikke det er en idé å få fagfolk til å gjøre jobben for å få det 100%? Da rommet til datteren din ble laget i kjelleren så kunne man tydelig se at det var en mindre bra utført jobb. Upene avslutninger og "kladdete" med så mange typer materialer. Jeg lurer egentlig på dette fordi interiør er jo viktig for deg, men er ikke utførelsen på det byggtekniske like viktig?

VillaPaprika

16.10.2014 kl.23:49

Ida: Jeg tror du skal vente med å utale deg om Mathilde sitt rom til jeg viser det neste gang her på bloggen, for etter all den pirkejobben vi har gjort der i ettertid er det svært lite som tyder på "upene" avsluttninger, og veggen fikk stående panel fordi jeg ville bryte litt og ikke ha ligende;) enkelt og greit ;) alt er likt av matrialer i lister,dører håndtak ++ , det eneste some r forskjell er at lettveggen har stående panel og ikke liggende ;)

17.10.2014 kl.12:39

Nå er det ikke kun hennes rom jeg mener. Men det er jo lett å se at det er gjort raske løsninger her og der. Listverk, hjørneklosser, maling rundt stikkontakter osv. Det handler ikke om løsningene du velger, men på måten det blir utført. Jeg er selv sammen med en snekker og for meg er det veldig viktig at alt er 100%. Innredning og pynt kan være så eksklusivt og dyrt som bare det, men det hjelper lite når snekkerjobben er knotete og bærer preg av at man bare har prøvd seg frem.

VillaPaprika

17.10.2014 kl.13:37

Anonym: malign rundt stikkkontakter? du tuller nå? jeg har skrudd de a hver gang jeg har malt hvis vi har hat plane rom å beholde de. Endeklossene er kjempe fine, du får mene hva du Vil om hjemmet mitt, du har jo faktisk aldri vært her inne. Til din lille informasjon er det snekkere som har ferdig gjort siste rest hjemme nå og oppe er det jo kun fagfolk som jobber, men ja, vi river vegger, legger gulv selv og resultatet så langt er helt perfekt =) Aldri om jeg har gått inn i hjemmet til folk å kalget, men det er meg. Sikkert ikke alt du har gjort jeg synes er fint, men jeg trenger vel ikke si det til deg(?)... Er du her inne for å bare finne mine feil kan du vel likegjerne holde deg ute. det er jo ikke noe problem det? =) Ha en flott dag i det fagmessige perfekte hjemme dit så skal jeg passe på at de snekrene her ikke gjør så resten av huset bærer preg av at de har prøvd seg frem og at de nye listene i huset ikke bærer breg av dårlig fagmessig jobb=)

Kari

17.10.2014 kl.13:43

Hva er dit problem anonym? Du er ikke litt frekk, men veldig! Pass på deg selv istedenfor å klage på små ting som du ikke har noe med! Blir så oppgitt av at det virkelig finnes så frekke personer der ute som deg. Du får passe på at din mann gjør alt bra for dere så skal nok Camilla klare å passe på sitt hjem.

Skriv en ny kommentar

hits