Jeg jubler!

Nå er vi i gang og Hans har alt fått opp alt det "gamle" gulvet i hele tv kroken, det blir så lunt og trivelig med det nye. Det vi har hatt oppe skal legges nede i bodene slik at det blir pent i begge etasjene her i huset.  

Vi skal ha opp panelplater og paneltak så det å se det endelige resultatet gleder jeg meg veldig til. Samt at vi får innebygd tv seksjon med skaper og hyller fra tak til gulv og skikkelig vindusbrett i vinduet i tv kroken skal bli en sann fryd!  Trappen skal også byttes ut og tettes og trinna får teppe, slik at det blir mykt og godt å gå i den, ny loftluke skal opp, verandadør, lister rundt vinduer - ja så å si alt skal bli nytt. Det å bo i et hus som har byggeår 1979 byr på stadig nye overraskelser, men etter befaringene fra alt fra rørlegger,elektriker, snekere osv blir det nå endelig tipp topp og bare en sann fryd! To karer som har jobbet veldig, Olíver har vært en aktiv hjelper og storkoset seg med oppgavene han fikk, snakk om fornøyd gutt! 

 

Her ser dere fargen, gulvet er ikke "slått" helt sammen i enden så Hans ville helst at jeg skulle vente med bildene til han var ferdig der, men dere kjenner meg... Jeg er gira til tusen og måtte bare vise dere det! Mørkt deilig og mykt tregulv! Veggene ellers i hele 1.etasje blir lyse og møblene forutenom sofaen er lyse, men salogbordet,spisebordet og konsollbordet som flytter inn blir beiset i samme farge som gulvet, det samme gjør stolbeina på spisestua vår. Også har jeg kjøpt 3x4 m lyst teppe med skinnkant som skal i spisestuen og i stuen, så om noen vil ha mitt gamle salongteppe i ull ( det er litt flekkete så må vaskes) så er det bare å hente det !! haha...

 

Nå skal jeg snart se "drit seint med edel" eller hva det heter før det er sengen og deretter jobb imorgen tidlig! 

Nyt kvelden vi skrives på! 

11 kommentarer

13.10.2014 kl.23:40

Dette blir spennende :-) gleder meg masse til å se det ferdige Resultatet ! Jeg er helt sikker på at det blir rå lekkert !

Synd jeg bor langt unna :( hvis ikke hadde jeg hentet Teppet ditt med en gang. Elsker fargen <3

Line

chaterine medalen.

13.10.2014 kl.23:44

Nydelig gulv.hva heter d?

VillaPaprika

13.10.2014 kl.23:45

chaterine medalen.: all info kommer, =)

KariG

14.10.2014 kl.00:29

Wow !!! Dritlekkert gulv <3 Gleder meg til å se mer ;)

Og det nye teppet høres og lekkert ut.. Med skinnkant <3

Masse lykke til med opp-pussingen :)

Klemz

14.10.2014 kl.10:45

Dere er såå flinke og effektive! Blir spennende å se hvordan det blir:) Tusen takk for masse inspirasjon! Så den fine stumtjeneren i sølv på et av bildene fra butikken. Hva koster den?

Anette

14.10.2014 kl.11:09

Wow så flinke dere er!! Blir super bra dette her :)

Ligner ikke mye på det huset som vi tittet på før dere kjøpte det nei :)

Ann Helen

14.10.2014 kl.12:22

Hei hei!

Det blir utrolig bra med nytt gulv og ny farge på veggen.

Blir spennende å følge med videre å se resultatet:)

Jeg har vært på jakt etter et slikt teppe en stund, men ikke funnet rett farge!! Jeg tar d gjerne imot med et stort takk h is du fortsatt vil bli kvitt d:)?! Jeg bor på Kråkerøy, så veien er ikke lang.
Så flinke dere er. Blir deilig når alt er på plass.

Amalieshome@instagram

14.10.2014 kl.22:09

Ååh så fint det ser ut til å bli! Dette ligner veldig på gulvet vi nettopp har lagt på soverommet, pergo laminat? Det er såå fint! Vi er storfornøyd og vil ha det i stuen etterhvert også :)

VillaPaprika

15.10.2014 kl.10:25

Amalieshome@instagram: det blir bælpent <3

VillaPaprika

15.10.2014 kl.10:25

Stylistaz: absolutt, kan nesten ikke vente =)

Skriv en ny kommentar

hits