En god morgen med mange tanker.

Ny uke igjen og denne uken er det tid med barna som står på planen. Ungene kom hjem igår og jeg kan ikke beskrive lykken i mammahjertet å få de hjem. Det er rart med det, når jeg fikk barn var jeg så bestemt på at jeg aldri skulle bo med noen andre enn barnafaren, jeg eide en så stor stolthet over å skulle være en sammensveiset familie at den tanken ville jeg ikke tenke en gang.. Flere enn meg?

Jeg husker jeg så på dette med skilsmisse som synd og ofte tenke "stakkars" barn som må bo to steder, aldri om det skulle skje mine.. Er ikke det typisk?  Jeg mener, vi er så opptatt av fasade, at alt må være så hysj-hysj og problemer er et tabu.. For hvem? Kona til naboen?  Helt seriøst, er ikke dette bare trist at vi er så opptatt av andre sine meninger at vi faktisk velger å sette oss selv til side. 

Jeg ble fortalt at du blir en bedre mor når du selv har det bra, jeg har vært langt nede... Kan si det slik at jeg tok vel på bunn, så langt nede var jeg. Det å skulle stå opp å være den "perfekte" mor, gjøre en god jobb, vise et smilende ansikt og være til stede ble en utfordring og livsgnisten min den forsvant! Jeg var så redd for å skuffe de rundt meg, at jeg nesten var villig til hva som helst bare for å slippe det ubegalige valget. 

Jeg kan idag si at valget jeg tok(vi tok) er det mest voksende valget jeg noen sinne har tatt. Det å klare å se en skille og deretter jobbe for et felles mål for oss selv, banra og fremtiden var så utrolig mye viktigere. Og idag er jeg så glad for at vi klarte det, ungene er lykklige og har den glede av å ha en mamma og pappa som faktisk er venner, som samarbeider og itillegg har de en ste-far som de forguder.. 


Idag hadde vi kvalitetstid på morran, nesten litt farlig for vi glemte bort klokken. Mathilde og oliver er "minime" og jeg synes det er så moro å kle de opp!  To flotte skolebarn som jeg må klype meg i armen for å forstå at de har blitt så store! Det er så moro for MAthilde er skikkelig jåle-jente, hun elsker glitter og dilldall og hoppe ri taket av glede hver gang det ligger en ny hårspenne eller strikk å venter på henne. Oliver er det stikk motsatte -skikkelig guttegutt som skal klare alt selv!  Han har caps og lue dilla og det at jeg skal blande meg der er ikke aktuelt! 
Hvem de linger på aner jeg ikke, de er så forskjellige og "sære" begge to.. Impulse, sta og egen er nok sider de har fra meg, men utseende , hvem de ligner på vet jeg ikke faktisk.. De har blitt så store og forandret seg så mye det siste halvåret at jeg henger snart ikke lenger med. Olíver har nå fått store tenner som fortenner og jeg synes det var noe som forandret han mest.. Når de små melketennene forsvant og de store tennene kom frem... 

Jaja, vi mødre er en egen art, det er en ting som er sikkert! 

Vel, nå skal jeg kaste meg i dusjen og komme meg på jobb, Idag begynner jeg "sent" og det er deilig på en mandag altså! 

Huset ståt på hodet og vi skal begynne med gulvet idag... Bilder kommer jeg LOVER!! 

Nyt dagen, vi skrives !! 

8 kommentarer

Elise Karlstrøm Bjørnstad

13.10.2014 kl.11:27

Så fine bilder! :)

VillaPaprika

13.10.2014 kl.12:58

Elise Karlstrøm Bjørnstad: <3

Mona

13.10.2014 kl.15:58

Fine unger du har :) Kjenner igjen følelsene :) Mine er nå 16 og 17 år gamle :))Hvor ble åra av ?? Hehe :) Men utrulig moro å følge utviklingen :))Ha ein fin mandag :))

Oslofru

13.10.2014 kl.16:06

Så söt! Vilken fashionista ;D

Solsmygaard

13.10.2014 kl.20:33

Flotte barn :) jeg tenker at folk for gjøre d som er best for de. Jeg for min del er sjeleglad for at vi bor mor, far og barn sammen. Og håper d fortsetter slik.. Er ikke helt fan av den moderne familien og min personlige mening er at d ikke er bra for barn og bo annen hver uke .. Er selv vokst opp med skilte foreldre - o herregud så deilig d hadde vært og hatt mamma og pappa sammen i samme hus. Mange gir opp for fort - har man barn sammen må man virkelig gjøre en innsats !

Men nå er d jo ikke alltid det går da :-)

VillaPaprika

13.10.2014 kl.21:40

Solsmygaard: så lenge mr og far har det bra sammen er det inegn vits å gå hvertt ti sitt, men barn er ingen unnskyldning for å måtte leve sammen. Jeg ble en "dårlig" mor av å ikke ha det bra og har idag to hoppende glade barn som bor 50/50 og så lenge vi har det så bra som vi hr det nå kunne vi i vårt tilfelle ikke gitt de noe bedre =)

13.10.2014 kl.23:31

Syns begge to har flere likhetstrekk med Cato faktisk!:D Oliver begynner å ligne litt på super-sjarmøren som lillebroren din også var på barneskolen hehe:)

Lene

31.10.2014 kl.04:30

Hvor har du kjøpt den bøylen og strikken ?

Skriv en ny kommentar

hits