FRIDAY!

God helg alle sammen!  Endelig helg igjen og denne uken har gått fort eller hva?  Vel, igår var jeg på damenes aften hos Byggmakker på Østsiden i Fredrikstad og Villapaprika stilte ut en masse lekker tekstil fra Gant,Lexington og palma- utrolig artig! 

Jeg hadde STORE planer om å blogge når jeg kom hjem, men klokken gikk helt fra meg og det beklager jeg virkelig... Idag har jeg pakket litt her hjemme og skal straks sette snuten mot jobben for å jobbe med nettbutikken og alt som faller naturlig der. Jeg valgte i en hektisk hverdag og gi meg selv en rolig og deilig morgen og har koset meg med min daglige dose korn, te og banan.. En relativt deilig frokost. haha... MEN , gjort litt ekstra stas på. 

Brett ,lykt, kopp og knagg HER, HER,HER OG HER. 


Pledd HER, Velourpute HER og slike bomullpute HER. 

 

Jeg håper dere har tatt litt godt vare på dere selv idag og at dere får en nydelig helg! Vi skrives etterpå, da ha rjg litt å vise frem-igjen! haha... 

 

2 kommentarer

Solfrid

10.10.2014 kl.19:22

Såå koselig:) man må unne seg litt slikt innimellom:)

Jeg så du hadde lagt ut knaggen jeg ønsket i nettbutikken. Var ikke sen om å bestille meg en nå:) gleder meg til den kommer, skal få plass på badet. :):)

Ha en strålende helg:)

VillaPaprika

11.10.2014 kl.17:25

Solfrid: da er det bare å glede seg<3

Skriv en ny kommentar

hits