Innekos..

Nå er det virkelig tid for innekos, har dere sett på det været som er ute?  Er det en ting jeg elsker er det å kose meg med hus og hjem når det stormer langs husveggene og regnet pisker på ruten. Det å tenne lys, få på plass deilige og myke pledd og krype opp i sofakroken med en varm kopp te eller kakao, finnes det noe hyggligere? Ikke hva jeg vet ihvertfall. 

Idag er det innekos i butikken, vi får faktisk ut noen "julevarer" , rart med det, men den tiden er inne for oss i butikkbransjen nå allerede. Litt bilder og stæsj til nettbutikken kommer utover nå, bare å glede seg, er det noe dere vet jeg skulle lagt inn eller sett etter, skrik ut! 
Nyt dagen , vi skirves! 

3 kommentarer

Solfrid

09.10.2014 kl.09:34

Du er så flink:)

Da roper jeg ut. He he. Jeg savner den sølvknaggen du viste på instagram for litt siden. Kan den være fra Lg tro? Koster 189kr. Det var det bildet du la ut som var delt i 4. Bilder av kurver øverst, og knagg og lykt nederst:)

Laila

09.10.2014 kl.20:48

Det er så mye lekkert her :) Jeg har desverre aldri vært i fredrikstad, men om jeg skal dit så skal jeg innom din butikk å handle :) Stolt av deg og alt du presterer :)

Mvh laila :)

VillaPaprika

11.10.2014 kl.17:26

Laila: ååååå, så koselig <3 *smiler* gode ord varmer alltid -tusen takk<3

Skriv en ny kommentar

hits