God kveld!

Herremin som tiden flyr avsted, idag har det skjedd mye her og jeg er så tung i hodet at jeg nesten vil spy. Jeg har trengt dagen idag på å "komme" meg og bare lyttet til meg selv, noen ganger kan det gjør underverker, det er en ting som er sikkert. 

Snekkeren har vært her idag og siste uken i denne mnd kommer kjøkkenet vårt, gulv blir dratt opp og lagt nytt, vegger får panelplater, taket får panelplater, gangen blir "forstørret" , fliser blir lagt og ja generelt MYE faller på plass. Jeg er helt "dårlig" og gleder meg som en gal til å få ting på plass. Når vi går inn i jule mnd er alt helt nydelig her hjemme og det skal bli en sann fryd for øyet. 

Det eneste som er koselig her hjemme nå er peisen-haha... Jeg har gått til innkjøp av nye lysestaker og krukker og super giret på å få det plassert på "riktig" plass .. 

Finnes HER i nettbtuikken. Noen som vil se gulvet vi har valgt ut?  Det er nemlig RÅLEKKERT! 

4 kommentarer

KariG

07.10.2014 kl.22:56

Har veldig lyst til å se gulvet ja :)

sikkert rålekkert !!

Klem,Kari

Martine

07.10.2014 kl.23:37

Dere er heldige som har råd til så mye oppussing! Jeg har malt peisen min med pure and original elephantskin. Det ble skikkelig stilig, mye lunere og elegant. Det var alt budsjettet mitt tålte av oppgradering denne mnd ;)

Pia

08.10.2014 kl.07:16

Hei ! Gleder meg til å følge oppussingsprosessen ! Vi skal også pusse opp gangen vår , rive en vegg for å " forstørre" rommet . Kan du vise bilder av gulv flisene du har valgt ? Er så usikker på om d skal gå i grått eller brunt .. Hm :) ikke lett d der .. Ha en fin dag ! Klem:-)

Elin

08.10.2014 kl.09:54

Hei Camilla, du som brenner så mye lys, blir det ikke mye "sot" av det?? Vi har nettopp malt vegger, lister, karmer osv, og fy fader det så ut.Rett og slett bellegg av sot, og det er ikke lett å vaske bort... Har selv brent myyyye lys, har prøvd maaaaaange forskjellige, både dyre og billigere, men soter uansett. Glasset inni lykter f,eks. ser jo ikke ut.... Vi har nå gått til innkjøp av batteridrevne kubbelys, helt genialt spør du meg, og de gir så fin stemning de også....Kjøpte de i lampebutikk, så fargen på de er kjmpefin...Ikke den der gule fargen jeg har sett mange steder:::)))Også er der helt genialt når man har barn som fyker rundt her, slipper å tenke på at det skal skje noe....Selger du det i butikken din forresten? Ser noen interiørbutikker har det, men ikke alle er like fine!!! Klem Elin

Skriv en ny kommentar

hits