Klare for å bli med?

God søndagskveld!

Da er vi på plass i sofakorken etter en dag med litt jobb. Vi kom fra Blefjell i 14 tiden og dro da vidre på jobb etterpå, jeg hadde en god del som måtte på stell til imorgen og måtte derfor kaste meg litt rundt. Nå er kvelden her og vi har alt sittet å lagt opp løpet for ukene fremover! Denne uka starter vi på oppussingen, vi har så mye som skal gjøres og faktisk like gira begge to... 

Nå skal nye panelplater opp og tv-skap seksjon opp ,samt gulv og tak, deretter beveger vi oss vidre mot kjøkkenet som blir en fryd for øyet! Veggene rives så snart vi er ferdig i den ene enden og da starter vi på prosjekt kjøkken. Fra stuen vil det bli en list mot gangen pga nye fliser. Døren ut mot yttergangen rives bort, samt karm og list,deretter kommer varmekabler og fliser  slik at vi får en skikkelig hall med "god" plass. Jeg vet at alt forandrer seg veldig her hjemme og gleder meg veldig! Bare det å få opp ny trapp- herremin det blir prikken over I´n det! 

Trappen vil bli slik som dette fra underetasjen og opp, rekkverket blir det samme det også, bare litt tykkere og helt hvitt så klart! Kjøkkenet er valgt og valget falt på dette: 

Vi skal ha andre knotter og benkeplaten blir i mørk tre, slik som gulvet vi skal ha. Vi får hvit porselenvask og matchende fliser, sidebyside kjøleskap, vinskap, kaffe,mickro integrert,samt oppvaskmaskin og stekeovn...  Tror dere jeg er gira eller!! Vet dere, jeg er nesten kvalm, så gira er jeg! 

Vi får tykke taklister i hele huset, gulvet som er i stuen nå blir  flyttet ned i boden og en skikkelig walk in garderobe blir ført opp rett innenfor det kommende badet! 

Vel, jeg har nå gått i innkjøp av annet og i har også valgt oss ut en ny sofa-mondul! I mocca velour og salongbordet blir et helt nytt fra Villapaprika! Nye velour gardiner skal også opp, men jeg skal dra å se på farger og kvalitet den kommende uken.. Masse nytt fra Villapaprika skal inn og jeg gleder meg til å vise absolutt alt til dere! 

 

Klare til å bli med på denne reisen? 

Jeg skal dele bit-for-bit med dere og dele tips og priser jevnlig.. Flere som pusser opp! ? 

7 kommentarer

Lene

05.10.2014 kl.22:13

Dette blir spennende å følge med på! Stå på! :o)

Anne Marte

05.10.2014 kl.22:18

Det her gleder jeg meg til å følge med på!! Tror du kommer til å få det kjempefint (selv om jeg synes du har det helt nydelig nå også). :) Du gir så masse inspirasjon!

Jeg skal begynne på et husprosjekt selv: (total)renovere et hus fra 1938. Mange valg må tas, men håper jeg kan slappe mitt "drømmehjem" i form av følelsen jeg vil at huset skal gi meg :) om jeg ender opp med et hus som er halvparten så fint og koselig som ditt, er jeg fornøyd ;)

Siv Torill Hauge

05.10.2014 kl.22:37

Gleder meg ihjel til å følge med på dette prosjektet:-) Begynte å lese bloggen din for ca 4 mnd siden, og du har gitt meg så utrolig mye inspirasjon og motivasjon til mitt eget oppussingsprosjekt:-) Jeg har lest bloggen din på sengen før leggetid og bare ligget å trippet og ventet på at det skulle bli en ny dag hvor jeg kunne sette igang med mine nye planer :-D vi har et hus fra -97 som vi kjøpte for to år siden, og som vi dette året har bygget på samt revet noen vegger og bygget om en del. Er fremdeles ikke ferdige, ting tar tid, men det er godt å kunne ta seg fri og leve litt innimellom øktene også :-)

KariG

05.10.2014 kl.23:45

Åhh så gøy og spennende :)

Gleder meg til å følge dere på ferden !

Her blir det snart litt maling på veggene og bare det er jo moro ;)

klem,klemm

KariG

Rita

06.10.2014 kl.12:39

Hei hei! :-)

Hvor har du funnet sofa? Er selv på jakt etter mørk velour sofa, så vil gjerne ha tips på hvor jeg kan få tak i det?

06.10.2014 kl.17:24

Eg er klar ja! :D Det skal bli moro å følge med :) Kjøkkenet blir nydelig trur eg, soffaen og bordet også! gleder meg til å se :)

Lene-Marie Røstad Sunde

09.10.2014 kl.10:01

Dette blir spennende å følge med på! :D

Holder selv på å renovere hus fra 1913. Vi kjøpte det i mai i år, og har gjennom denne sommeren oppgradert og endret hele huset. Nå gjenstår bare litt småpirk som lister og div før vi er i mål. Så nå er alt helt nytt! Morro! Til våren har vi planer om å bygge på! :)

Skriv en ny kommentar

hits