Mor og datter.

God kveld alle sammen, hatt en fin kveld? 

Idag har vi vært på kino og hatt hele nabolaget på besøk... Ungene er jo kjent med at jeg alltid sier ja til at de kan være her(sikkert fordi at jeg liker å ha kontrollen), så da fyller det seg ofte opp med unger i huset... haha.. Vel, tilbake til overskriften -mor og datter... Mathilde har vært en ballerina i hele dag, men når hun kom fra sin far og fikk se neglene mine ble hun spinnvill!!"Mamma, jeg vil at du skal ordne neglene mine sånn også" ... Hun er altså så opptatt av armbånd, smykker, hårstrikker , fletter, kjoler og negler-som i neglelakk og glitter...  Så idag har hun fått både negler som er rød og med glitter.. 

Skikkelig mor og datter tid. Er det en ting jeg bestemte meg for når jeg fikk barn var det at jeg alltid skulle være der og være en de kan se på som en venn sidenav en mamma.. Siden jeg startet med barn tidlig har barna på en måte også oppdratt meg litt,og det forholdet jeg har med dem er helt ubeskrivelig... Jeg merker de er veldig trygge og de tør å spørre om alt, selv om jeg ser at de blir en smule flaue når de står der og skal ha ut det de lurer på.. Det er kanskje sånn det blir.... Jeg har jo ikke akkurat fått lov til å leve noe som helst "voksenliv" uten å ha en morsrolle hengnde over meg, rollen begrenser meg jo... Barna er mine beste venner og jeg føler de leser meg som en åpen bok... Med Olíver har jeg alltid prøvd å være en litt kul og morsom "guttemamma", men rollen funker jo dårlig når jeg står der og skal sparke fotball i ballerinasko.. haha.. - "Du er flink til alt du mamma, men å leke gutteleker er du ikke flink". ærlige og direkte ord fra en veldig bestemt gutt.. Så at jeg har en datter som har fått "jåleriet" mitt inn med morsmelka (bokstaveligtalt) er vel ikke så rart(?).... 

Som mor som datter.... 

For Mathilde og meg er det enda godt vi har en liten kar som vet å sette pris på "damene" i livet sitt.. Og sjekk det gliset da dere..Gutten har fått store fortenner... Synes det forandret hele ansiktet når de kom frem.. 


Imorgen er det på´n igjen med mye jobb, så jeg skal prøve å få ladet batteriene litt.. Nyt natten og sov godt! 

3 kommentarer

Kine

29.09.2014 kl.21:06

Dere er vakre dere❤

Mona

30.09.2014 kl.13:03

Så vakre dere er❤❤

VillaPaprika

30.09.2014 kl.13:03

Mona: tusen takk <3

Skriv en ny kommentar

hits