Gå for ruter .....

God søndag, stått opp ennå? 

Vel, jeg er allerede i full gang her i heimen og nå har jeg startet på kjellerstuen faktisk! Dette rommet er "ferdig" så her skal vi bare få ting på plass slik vi vil ha det, noe jeg tenkte å gjøre idag! Etter at Mathilde flyttet ned har jeg ikke helt vist hvordan jeg vil ha det, jeg har stått å lurt på det ene og det andre! Det å gjøre om skaper noen ganger litt "problemer".. haha... 

Vel, kjellerstuen er ungene sin, her koser de seg med venner og alene og er så å si aldri i stuen oppe om ikke vi ser på noe de vil se på også! Det at de har blitt så glad i å være på rommene og i kjellerstuen sin er så koselig for vi får virkelig utnyttet all plassen her i huset.  

Jeg er på sommeren veldig glad i striper, men på høsten og på vinteren faller jeg mer og mer over på ruter.. Ja, i alle farger å toner, jeg synes det gir en form for "cottage" preg og striper "hampton" så kanskje ikke så rart? 

Jeg skal nå style kjellerstuen i en skikkelig cottagepreget stil, så bare å følge med. Høsten er for meg skinn, grov strikk,ruter og velour. Varme gode tekstiler som gir et lunt og deilig høstpreg.. En "krypeoppiogkosesegplass" .. 


Tekstilene jeg skal style sammen idag er disse. Siste nytt i heimen og i butikken! Alt som ikke er på nett kommer for salg i nettbutikken etterpå. 

Hva er høst for deg?  

Tips gjerne i kommentarfeltet, så kan det hende jeg deler det her på bloggen?  

Vi skrives etterpå, nå får jeg fortsette her hjemme! 

 

 

3 kommentarer

Line

21.09.2014 kl.20:05

Hei Camilla :-)

Høst for meg er saueskinn, stearinlys og

fyr i peisen :-)

Ønsker deg en fin kveld.

VillaPaprika

21.09.2014 kl.20:51

Line: deilig tid <3

Line

21.09.2014 kl.21:26

Ja, nydelig årstid :-)

Skriv en ny kommentar

hits