Kvelds hygge.

SÅ kom kvelden og vi ligger rett ut! Ungene sitter å koser seg, torsdag er liksom en liten forsmak på helgen og de beste dagene i mndén er de dagene vi har barna hjemme... Jeg er alltid så "halv" når de er hos sin far, går litt utenfor meg selv. Håkon bor riktig nok bare 5 min unna og jeg kan se de hvor mye jeg vil, men dere forstår nok hva jeg mener... Det viktigste er jo at de har det bra absolutt hele tiden 24/7. 

Ikveld har jeg stresset litt ned, jeg har så lett for å gi bånn gass hele tiden og idag og imorgen er "nervene" mine i ekstra spenn. Vi har nemlig lagt ut leiligheten til Hans for salg og har hatt en vellykket visning på den ikveld. Nå er vi bare spent på å se hvor "fort" den blir solgt og det er ikke til å legge skjul på at det skal bli deilig! 

Jeg har ikved satt meg godt tilbake  go´stolen med to nye interiørblader... Hyttesesongen på fjellet er igang for fult igjen og jeg lar meg inspirere gang på gang! Ahhh...Sååå mye lekkert! 


Også koser jeg meg ekstra med litt bær og vaniljekesam..MMMM.Nam nam.......  Vel, jeg får bare nyte kvelden videre og det håper jeg også dere gjør! 


Imorgen fyller Villapaprika AS 3 år og det feirer vi med alle våre kunder nært og fjernt! Vi kjører 20% på alle varer i butikken og på nett fra kl 00 inat til 00 imorgen natt! dette gjelder kun varene i butkken, ikke varer som må bestilles opp!  Så dere - shop to you drop! 

2 kommentarer

Mie

18.09.2014 kl.22:17

Kjære Camilla:) Apropos hytte, kan ikke du lage litt iinspo til hytte styling, sånn litt fjellhytte style. Jeg har en forholdsvis ny hytte, men føler jeg strever litt med de små detaljer. Jeg vedder på du har noen passende varer på lur:)

VillaPaprika

19.09.2014 kl.07:27

Mie: takk for tpst, klart jeg kan det =)

Skriv en ny kommentar

hits