Kaster meg rundt!

God morgen! Her har jeg vært våken de siste 2 timene... Hans dro på jobb kl 06 00 og jeg fikk ikke sove igjen, så jeg bestemte meg for å stå opp og starte dagen istedenfor... Like greit med en så tett timeplan som min... Jeg sa til Hans igår at jeg ikke hadde tid til å gå å legge meg egentlig, så jeg ble sittene med mail og nettbutikk til kl 0030 ... Og opp igjen kl 06 15 ...  Idag skal vi ifølge leverandøren få inn masse nye varer så jeg hadde et lite ønske om å klare å få tatt noen bilder av varene i butikk slik at de kan komme ut på nett med en gang.. Først må pallene åpnes , sorteres og telles over i varebeholding... Denne tiden på året er den mest travle så at man ikke har tid til mye annet enn jobb er vel ikke så rart! Ungene er hos faren sin denne uken så jeg tenkte å gi bånn gass frem til de kommer hjem så jeg kan kose mer med dem! De kom på besøk i butikken igår og ga mammaen sin litt kos og suss- det ga meg masse energi! 

Idag startet jeg med en kopp te, jeg klarte ikke lukten av kaffelatte idag.. haha... Noen dager er jeg mettet på den, kanskje ikke så rart når man drikker flere kopper i døgnet? 

Nå må jeg komme meg av sted, morgenmøte kl 09 og jeg venter nok en god dose tilsnakk denne gangen... hoho- ønsk meg lykke til! haha! 

 

5 kommentarer

Mona- Elisabeth Jacobsen

26.08.2014 kl.10:08

Du er en så vakker ung kvinne Camilla. Jeg har en kjekk sønn som er et par år eldre enn deg. Her om dagen drømte jeg at dere ble sammen og at du satt og pratet til meg om varer som var ventet inn. ha ha .Det hadde virkelig vært en fryd å få en så flott svigerdatter som deg, jeg håper at din svigermor vet hvor heldig hun er. Snille familiekjære jenter er ingen selvfølge, det vet jeg alt om! Dette var bare noen gode ord fra meg på en tirsdagsmorgen! Ha en flott dag på jobb, vakre Camilla! Du lyser opp min hverdag med dit strålende vesen!

Klem fra Mona.

anita

26.08.2014 kl.12:34

helt enig med Mona. Du er vakker!

Anita

26.08.2014 kl.12:40

Så fine bilder av deg

Anita

26.08.2014 kl.12:45

Ser sønnen din er veldig lik på sin mamma :) alt kom visst ikke med i den første kommentaren. Ønsker deg en fin dag :)

anita

01.09.2014 kl.07:44

<3

Skriv en ny kommentar

hits