Imorgen kommer MASSE mer!

Og herremin så lykkelig jeg er, jeg må ha den beste jobben som finnes her verden! Idag har jeg satt ut så mange fine nyheter i butikken og jeg har tilog med fått ut noen nye putetrekk i nettbutikken! Høsten er den beste interiørtiden her i landet - det er da jeg er mest gira, selv om jeg når sommeren nærmer seg er "gal" etter nyhetene da også.... hihi - iNGEN BOMBE VEL! ? 

Vi har solgt så mye på nett nå og det er så morsomt! Jeg er så takknemlig for at vi har så mange gode kunder! Jeg jobber virkelig hard med nett og butikken om dagen så å se at det gir gode resultater er så deilig! 

Se så mye fint! Er ikke den kokka under her tøff..? Jeg tror det må være en av de tøffeste klokkene til skjenker og hyller.. Den er helt klart nesten som et møbel! 

 

Ha det på badet!Verdens fineste dorullholdere og dressboy, dette setter prikken over i´n på et hvilket som helst bad eller toalett!

 

Finneste mamma og pappa putene i grov sekkelin- jeg blir aldri lei!

Og lysestaker - disse høye har jeg aldri gått lei, fine uanett og passer i alle hjem uansett stil. Og dere, ser dere den tøffe nye puta? den grønne?? Jeg synes grønt bare blir finere og finere! 

 

Jeg sitter nå å redigere og lagrer mer varer som skal ut i nettbutikken ... Denne kvelden er ennå ung og jeg har mange timer forran meg før jeg kan legge meg.. Nyt kvelden, vi skrives mer imorgen! Er det forresten noe dere ser som ikke ligger på nett så skriv det ned i kommentarfeltet så skal jeg se på det med en gang! 

See you!!! 

6 kommentarer

Kari

26.08.2014 kl.04:26

lamper, mer tekstil +++ du er best!

berit

26.08.2014 kl.04:26

synes nett og butikk er rålekkert begge deler!

Nina

26.08.2014 kl.10:16

Ser flere flotte putetrekk i marineblått på bildene dine fra butikken, i ulike størrelser. Håper flere kan bli lagt ut i nettbutikken:)

Justine

26.08.2014 kl.13:34

I love your store and all the things which are in it:)

Marthe

26.08.2014 kl.15:20

Sengetøy :)

Johanne

31.08.2014 kl.06:53

nydelig, lekker og veldig Classy!

Skriv en ny kommentar

hits