God kveld...

Deilig søndagskveld! For en dag alle sammen, regn,sol,sommer og høst! Det om hverandre, jeg er helt imponert!  Hahah.... Idag gikk det 2 timer på messa, ikke mer. Jeg hadde alt klar forran meg og viste nøyaktig hva vi trengte og ikke så da gikk det i 110.. Til tirsdag kommer det inn deilige nye velour puter fra Florence og gjett om jeg gleder meg til å få de inn i butikkhyllene da, disse damene er jo bare SÅ flinke - ikke noe å si på det!  Nå er kakaokoppen inntatt i sofakroken og jeg har fått meg en deilig etterlengtet dusj!  Søndagskvelder er såååå herlige! 

Flere som var på messa idag? 

Jeg håper dere har koset dere med dagen og nyter kvelden! Søndagskvelden er den beste kvelden i uka.. !! Og imorgen er det jobb igjen - shoooooheeeeiiii! gleder meg for vi får SÅ mye fint fra Gant!! *etterlengtet* 

Smile- it´s sunday! 

 

8 kommentarer

Sylvi Kalaoja

24.08.2014 kl.21:33

Herlig med søndag og fri :) Men en lang tur og middag etterpå. Ønsker deg en fin kveld flinke Camilla :)

Marianne

24.08.2014 kl.23:43

Hei på deg, Camilla! :-)

Finner ikke epostadressen din her jeg, så da får jeg skrive det her istede da :-)

Jeg har fulgt deg i mange år nå - siden jeg første gang så deg på "unge mødre", og da var Oliver en liten krabat, nå har han jo blitt en kjekk, ung mann :-) så var det en gang for lenge siden jeg kom over bloggen din -"fy for et flott hjem.. Vet hvor jeg skal lete etter inspirasjon". Jeg har "kjent" deg i så mange år, og må innrømme at jeg har forandret mitt syn på deg. Fra å synes du var ei pappajente som fikk alt hun pekte på (var vel bare sjalusi fra min side, fordi det virket som du hadde det "perfekte" liv med mann, flott sønn, fin bil og et fantastisk hjem) til å nå beundre deg! Jeg har blitt mer voksen, og skjønner at du jobber hardt for å komme dit du er - og lengre!

Det er nok mange som meg - som føler vi "kjenner" deg.. Men det er vi vel egentlig ingen som gjør (utenom selvsagt din familie og venner som følger deg, da ;-) ) Du er ei tøff jente (kvinne eller dame blir for voksent å kalle deg synes jeg, du er yngre enn meg, og jeg føler meg alldeles ikke som verken kvinne eller dame ;-) ) med bein i nesa og som gjør det hun vil / føler for at livet ditt skal være bra!

Med fare for å virke som en real stalker, må jeg bare fortelle om en drøm jeg hadde i natt; jeg møtte deg på cafe i Fredrikstad og vi skravla og hadde det veldig hyggelig. Det var veldig lett å snakke med deg. Du ble også min interiørkonsulent for oppusing av huset :-) Haha! Sanndrømt er jeg ikke, men håper jeg møter på deg en gang jeg er innom butikken :-)

Stå på videre og fortsett å være deg - det er derfor jeg liker å lese bloggen din :-)

Mvh
Marianne B

Elin

25.08.2014 kl.10:06

Nydelig som alltid::))

Lene

25.08.2014 kl.11:46

Hei på deg :-)
Mener du har skrevet en gang hvor man skal skrive hva men husker ikke nå hvor det sto. Du skulle ha en sånn oversikt ved siden av så litt lettere å finne innlegg ;-)
Det jeg lurer på er de to lampene du hadde over kjøkkenbenken, hva har du gjort med de, er det mulig å få kjøpt de? Syns de var helt rå! Takknemlig for svar..
Mvh Lene

Camilla

25.08.2014 kl.16:06

de solgte jeg på instagram, men vet home & cottage har noen liknende =)

Camilla

25.08.2014 kl.16:07

tusen takk <3

Camilla

25.08.2014 kl.16:12

ble helt rørt jeg nå, vet nesten ikke hva jeg skal svare så gode lesere som deg! Tusen hjerlig takk! Jeg setter utrolig stor pris på at du valgte å legge igjen noen gode ord og vet du- du gjorde dagen min! Tusen takk!
er du innom butikken må du huke tak i meg! <3

Anita

25.08.2014 kl.17:18

Kommer lampen du har over spisebordet ut på nettbutikken?Den var dritlekker!!!!

Skriv en ny kommentar

hits