Helt pumpa!

Opp kl 0630 , dusje, pakke sekker, smøre matpakke, kle unger, kjøre på skolen, dra i møte, dra på jobb, jobbe, pakke - you name it! Jeg har ikke telling på hvor mye jeg har fått gjort idag! Vi dro nemlig avsted til leiligheten rett etter jobb og har vært der oppe å jobbet i noen timer... At den skal ut for salg om noen dager er altså helt FANTASTISK!  Nå er den lys, ren og pen klar for at megleren skal ta en titt på den torsdag!  

Som nevnt over har jeg vært på jobben og idag har vi pakket opp og frem mange fine varer kan dere tro.. Vi har snudd opp ned på nesten hele butikken og det har blitt SÅ fint! Jeg hadde ikke med meg kameret, men tlf er jo alltid med så her har dere noen bilder. 

Mer bilder kommer imorgen, men høsten flytter inn i butikken, se så fint! 

Vel, vi får skrives imorgen, nå må jeg komme meg i seng- jeg er helt pumpa og skal opp om 8 timer igjen... Jeg skal godkjenne kommentarer og mer iløpet av dagene nå, det er så mange så jeg vet ikke helt hvor jeg skal starte!  Tusen takk for at dere er så søte og legger igjen kommentarer , dere gjør alt så mye bedre! 

 

5 kommentarer

Amalieshus

19.08.2014 kl.23:37

Stå på, du er kjempeflink!! Vi har samme smak og stil, er innom kver veke for å sjå:)

Berit

20.08.2014 kl.10:26

Hei Camilla, du har en utrolig flott og inspirerende blogg, helt annen stil enn meg, men elsker å titte og plukke opp ett og annet her ? Får vi se mer av før/etter bilder av leiligheten? er så kjekt å se hva du tryller frem! Ha en fin dag ?

trøttkråke

20.08.2014 kl.16:06

Et liiite tips til butikken/nettbutikken om du ikke har tenkt på det da.
hva med interiør til barnerommet?

Carine

20.08.2014 kl.17:21

sååå imponet over deg!

Camilla

20.08.2014 kl.21:45

kommer fra gant og lexington =)

Skriv en ny kommentar

hits