Født i feil kropp!

Wow! Altså har dere sett på det programmet? Jeg bøyer meg i støvet, for et program, for noen historier og tøffe folk! Dette er et program alle burde se, jeg satt nesten å gråt under noen av historiene... Jeg sier det, vi mennesker må virkelig lære å espektere hverandre for de vi er ikke de folk synes det ser ut som at vi er.... 

Det å være tilbake i hverdagen og kunne sitte i sofakroken og kose seg meg nye tv´program og kveldsmat etter at ungene sover godt er helt fantastisk! Tilbake i "normalen" og godt er det! 

Lysene er tent og jeg sitter og lader batteriene mine, imorgen er det på´n igjen med kaospresset timeplan! 

Men det er helt ok og deilig ....

 

4 kommentarer

MyHomeIsMyCastle

18.08.2014 kl.22:48

Jeg satt og å så på dette programmet , utrolig bra og interessant.
Ja, vi har mye å lære, respektere folk som de er og godta at ikke alle er like. Sterke historier, og det kommer lere rogram så denne serien skal jeg å med meg. All respekt til alle som står frem og all respekt til flotte foreldre !!

Klem,kari

layla

19.08.2014 kl.06:33

helt enig, nydelig serie!

merete

19.08.2014 kl.07:38

beste serien som er satt sammen! dette fikk opp øynene mine også!

Benedicte

19.08.2014 kl.17:36

Hei!
Må bare takke for en kjempe flott service jeg fikk av deg for et par dager siden. Veldig rask på å svare på mail, så det blir ikke siste gangen jeg kommer til å handle på nettbutikken din. Kunne virkelig ønsket meg å hatt din butikk i nærheten :)
Men lurer på hvilke blomster du skal ha nå utover høsten/vinteren hjemme hos deg selv? Syns selv at det på en måte blir feil med "friske falske blomster" når denne årstiden kommer. Har ikke grønne fingrer i de hele tatt, så da tyr jeg til falske blomster. Kunne ønsket meg tips fra deg angående dette hvis du har tid til det.

Skriv en ny kommentar

hits