Fredag!!!!

Nok en uke faller på helg, var det ikke nettopp helg da dere? Er det flere enn meg som føler uken går utrolig fort! ?  Jeg er på jobb nå og skal snart hjem og dekke høstbord til middagsgjestene som kommer ikveld! Gjett om jeg gleder meg , det er altså så hyggelig med slike kvelder!  Kvelder med godevenner er alltid like hyggelig!  Jeg har nå handlet mye lekkert til høstbordet, full av inspirasjon og høststemmning ! - helt fantastisk! 

Jeg bare elsker alt det fine i butikken min og er nesten blakk før jeg har starta.... erre mulig liksom ... hoohooo... 

 

(ps. blitzen på kameraet får den sorte genseren min til å se gjennomsiktig ut) 

Vel, med butikken så full av fine varer er det jo umulig å ikke handle .. 

 

Nyt dagen!! Vi skrives etterpå! 

 

5 kommentarer

Lotte

15.08.2014 kl.13:30

Oi.. I dag må mannfolka ha måpa når de kommer i butikken din

layla

15.08.2014 kl.14:17

stakkars da, du er jo vakker uansett og ingen av oss følgere er kjent med at du legger ut bilder for å vise frem brøst osv. Blits eller ikke du er feiende flott!!! Og lekkert skjørt! Nytt i butikk?

Camilla

15.08.2014 kl.14:29

blitsen var på, så det ser verre ut enn virkligheten pga plitsen slo meg i ansiktet.

Henriette

15.08.2014 kl.14:30

vakre deg Camilla! Stakkars, ser hva du skriver under bildet dit, men dette er vel helt uskyldig vel. Du er jo kledd i sort fra topp til tå. Om en blits får genseren gjennomsiktig er ikke det noe du må unnskylde stakkars.. Flott butikk!

Heidi

17.08.2014 kl.00:02

Hei :-) jeg lurer på om de store blå blomstene du har på ett av bildene er ekte eller fake? Hvis de er fake, selger du dem, eller har du tips til hvor jeg kan få tak i lignende? De var jo helt perfekte !! Mvh Heidi :-)

Skriv en ny kommentar

hits