Soon done!

Herreminhatt hvor godt det skal bli å stenge døra på jobb idag. Idag har vært skikkelig trøtt og veldig uggen i formen, mulig jeg har fått et heteslag.. haha.... Jeg har tatt meg selv i å måtte huske å drikke mer, for jeg glemmer det hele tiden når jeg er gira.. Ris til egen bak...... Sånn er det, men aldri så galt at det ikke er godt for noe.. Jeg er virkelig hjemmekjær altså, savner sofaen min veldig og best av alt- huset er rent og skittentøyskurven så å si tom! Ingen "trege" pliktoppgaver står å venter når jeg kommer hjem! *smiler* 

Ellers har dagen idag vært helt som den skal, men jeg har en liten undring til noen mødre der ute(?)... Jeg er veldig glad i småbarn og tro meg når jeg sier jeg vet de er i stand til det meste, men når mødre tillater alt blir jeg rett og slett -paff!! Jeg kan ikke huske at å la barn hoppe i sofaen hjemme med is og grisete sko på er ok? Så når det da blir til at en mor tillater at hennes barn hopper i sofaen i min butikk fylt opp med varer og som itillegg er til SALGS! med en softis i hånden ,ja da tar jeg meg den frihet å tenke dårlig skikk.... At det kan skje når man snur seg, men av en mor å stå å se på da???  Er det noe jeg ikke har fått med meg?  jeg klarte nesten ikke si noe, jeg ble bare helt sjokkert...   Vel, ingenting overrasker meg lenger... haha.... 

Nå har jeg tatt av to trekk som var nedgriset med is og pakket de med meg for å ta med hjem i maskinen min og lagt på nye trekk.. Det å "tape" 1198 ,-  kr i putetrekk er ikke mye kult... Jeg kan ikke akkuratt selge de i butikken igjen.. Så om noen trenger to grå/brune gant putetrekk "pent" brukt og vasket en gang , ja så si ifra!!  jeg selger de til halvpris! ;) 

Butikken er stylet klar for en ny uke og enda flere varer!! 

Nyt helgen så skrives vi!!

 

13 kommentarer

May

09.08.2014 kl.17:44

Det er lov å si ifra. Det hadde jeg gjort. Greit nok at kunder skal være 1.pri og få kjempegod service, men ærlig talt det finnes grenser. Håper den mora shoppet såpass at det gjorde opp litt for skadene hennes usikkelige unger ( eller det er vel mora som er usikkelige) påførte deg, men jeg tipper hun ikke kjøpte noe mere enn et stearinlys. God helg og kos deg i soffaen:)

Janne M

09.08.2014 kl.18:45

Kjedelig:( Lag deg et "mat forbudt" skilt ala` en is og drikkeflaske med kryss over på døra. Da har du noe å vise til om du skulle oppleve det samme.

Camilla

09.08.2014 kl.19:00

Ja det er vel ikke helt normalt at foreldre tillater det. Hadde ikke jeg latt mine barn få lov til hvertfall. Synd at det ble grisete på noe av det :/ Jeg er intr i dem gant trekkene hvertfall. Send meg en Mail om du fortsatt har dem

Maria

09.08.2014 kl.19:37

Huff så kjedelig.. Da er det lov å si i fra! Sett opp et skilt med mat og drikke fobud på døra.. Er mange butikker som har det:)

Anita

09.08.2014 kl.20:31

Jeg er ufattelig dårlig på å kommentere, men er innom hver dag. Du er tøff og en utrolig flott jente. Jeg skulle hatt litt av ditt pågangsmot og guts, så kunne jeg gjort det jeg egentlig drømmer om. Stå på videre!!
Men tilbake til innlegget. I dag kunne jeg ikke la være å legge igjen en kommentar.

Kjenner jeg blir flau på vegne av denne moren, men hun kjenner jo tydeligvis ikke skam. Så utrolig kjipt for deg! Kunne ønske jeg hadde vært der, hehe. Tror ikke jeg hadde klart å holde meg fra å si noe. Det handler jo om respekt for andre sine ting og det har nok ikke denne moren lært seg. Håper hun leser innlegget ditt da. :-)

Ha en fin kveld. Regn, lys og noe godt på bordet. Hurra for lørdag. :-)

Lene

09.08.2014 kl.21:36

Hvem lar barna sine gjøre sånn!? Hjelp, blir sjokkert over dårlig barneoppdragelse! Har selv en liten en på 1,5år, han hadde da aldri fått lov til og gjøre noe sånn!
Ett normalt oppegående menneske skjønner det!
respektløst!!

Anette

09.08.2014 kl.21:48

Er det mulig??? Vet du hva, er nesten sikker på at dette ble gjort med vilje for å se om du reagerte. Hun ville nok ha en negativ reaksjon fra din side slik at hun kunne skrive noe om det på nettet!!

Så det var nok godt at du ikke fikk sagt noe og heller tok det etterpå for det er jo ingen av oss som vet hvem hun er, men hun leser nok bloggen og jeg håper hun føler seg liten!!

ANDRINE

09.08.2014 kl.22:14

Har du bilder av putetrekkene? :-)

Caroline

09.08.2014 kl.22:29

Hei! Hvilken størrelse er det på putetrekkene? Har du et bilde? Hilsen Caroline

camilla eggen

09.08.2014 kl.22:47

Hadde aldri falt meg inn å kunne la sønnen min gjøre det. hverken hjemme hos andre, og spesielt IKKE i en butikk .. uhell oppstår, men om det er med vilje så kan man jo begynne å lure litt.. hehe. HVilken str er det på disse putene?=)

Smil fra meg:)

Solfrid

10.08.2014 kl.10:54

Men i alle dager, er det mulig? Det hadde ikke jeg godtatt av mine barn.

Butikken din er bare helt nydelig:)

Charlotte

10.08.2014 kl.11:21

Ja det er helt utrolig. Det er så mye rare folk om dagen, respekt er et ukjent ord for mange av dem ... Jeg hadde sagt ifra var jeg deg, går jo ikke an! Hun burde jo absolutt ha betalt for det ungen sølte på.. synes nå jeg :p

Lekkert som alltid, håper jeg rekker å komme innom neste lørdag når jeg er i østfold :-)
God søndag herlige deg. klem

Vanja

10.08.2014 kl.14:57

Jeg tillåter ikke at min datter skal hoppe i sofan uansett jeg. Jeg er vel kanskje en streng mamma, men slik er det. Vi har trampoline for slikt ;-)

Hvor mye blir det for de trekkene dine?

Skriv en ny kommentar

hits