Tirsdags mys..

God tirsdag, hatt en fin en så langt? 

Idag har jeg sittet forran skjermen og svart på mail helt tilbake til torsdagen og herremin for en lettelse det har vært. Det tok "bare" 8 timer, men det måtte gjøres det også.. Vel en liten pause hadde jeg kl 12 og da fikk jeg kjøpt inn alt som jeg har tenkt jeg må rekke de siste dagene og deilig var det! 

Jeg har akkurat blitt ferdig med den "overfladiske!" vasken her hjemme, etter noen dager med jobb har den blitt prioritert bort. haha...  

Kjøkkenet skinner og jeg forguder mine siste kjøp her inne! 

Hans- Kristian kokkelerer og har blitt veldig glad i å lage mat, jeg må si jeg er en smule stolt for han var ikke det før han traff meg.. Nå har han virkelig blitt flink altså! Selv om han trenger noen flere kokketimer før han er "dreven" ...

Det er bare å smile, de mannfolka er fra en annenplanet og det er så artig hver gang vi diskuterer hva som er rett og galt, da kommer det frem tydligere enn noe annet... 

Nå skal jeg spise litt, jeg kan jo ikke skuffe kokken min... 

 

 

9 kommentarer

Anne-Marthe

05.08.2014 kl.17:32

Det er heeelt nydelig det kjøkkenet ditt :) og de nye lampene gjorde virkelig susen :) de er høyt på ønskelista her nå:):) Ha en fortsatt fin tirsdag og kos deg med den flinke kokken din:):)

Henriette

05.08.2014 kl.19:09

Jeg fatter ikke hvordan dere klarer å lage mat med alt det stæsjet på kjøkkenet?! For meg er kjøkkenet et "arbeidsområde" som må være fritt for dill og dall, og kjøkkenbenken er det viktigste området hvor all plass er gull verdt!

MyHomeIsMyCastle

05.08.2014 kl.21:41

Helt utrolig lekkert Camilla <3
Trenger litt inspirasjon til kjøkkenet, så dette passet bra :)

Klem,Kari

MyHomeIsMyCastle

05.08.2014 kl.21:43

Forresten... Det teppet du har på kjøkkenet, hvor har du kjøpt det ?? Vet du har svart før, men husker ikke ;)

Camilla

05.08.2014 kl.23:13

deg om det og oss om vårt =)

Camilla

05.08.2014 kl.23:18

Heia :) kjempelekkert! men du..
De runde teppene dine, ikke det på kjøkkenet, men de nye i forskjellige nyanser. Hor er de fra??:D ønsker meg :)

Mvh
Camilla johansen :)

Bolleklippen

07.08.2014 kl.10:43

Enig med hun over her....det er jo utrolig fullt av ALT på kjøkkenet!!!! Hvordan klarer du å holde det rent når det er så mye dilldall rundtomkring. De tinga du har der, må jo bli utrolig fettete og støvete?!?! Må jo bruke utrolig mye tid på å vaske ting ETTER middagen er ferdig?!?! Eller har du noen hemmelige triks/tips?

Camilla

07.08.2014 kl.10:46

Om jeg vil ha benken min overfylt med stæsj er det helt ærlig mitt problem og ikke et tema jeg bruker tid på. Men jeg vasker gjerne over tingene mine en gang mer enn hva man eller små for å slippe å ha en tom benk, noe mer tregt vet jeg ikke om;) Tips.... Klut og vann =)

Marit

07.08.2014 kl.13:15

Hva er poenget med en slik kommentar? Hvordan Camilla velger å ha det på kjøkkenet sitt er vel ikke din sak. Rett og slett uhøflig er du. Dersom man ikke har noe godt å si kan man like godt holde kjeft er det et ordtak som heter. Det burde du kanskje tenke litt på?
Nydelig kjøkken du har Camilla, henter mye inspirasjon fra deg. Nordlandshilsen fra Marit

Skriv en ny kommentar

hits