En ny epoke...

God mamdag! 

Så var hverdagen her og en ny epoke i livet har startet. Mathilde begynner på skolen og hadde en gledens dag over å skulle begynne på SFO!  Nå er tiden i barnehagen over og jeg har kun skolebarn... Hvor ble det av bleiene, gulpingen og babylydene?  De første skoene, den lille regndressen? 

Idag var det en gutt som stod forran speilet og lagde sidesleik og ei lita jente som stod å tok ut flettene hun hadde sovet med for å få krøller... Begge helt i sin egen verden hvor jeg ble mer masete enn morsom der jeg gikk å prøvde å være "den kule mammaen".... På skolen slapp Mathilde forventningsfult hånden min der hun gikk inn og skulle være alene på en plass hun så langt ikke kjenner noen.. Tøff var hun og før jeg viste ordet av det gikk jeg ut døren på skolen uten noen med meg vidre for å kjøres til Barnehagen... *Denfølelsen*- Når du ikke lenger har små barn, men skolebarn... Jeg er så overraset over hvor fort tidne har gått, for meg var de små igår, men slik er det vel for alle(?) ...  De er jo ennå små, men nå er de det jeg kaller veslevoksene.. Begge to.... 

Mine to småtroll.... 

Det har skjedd utrolig mye de siste ukene på dem begge og den siste uken nå har jeg merket det ekstra godt, oppførselen, tankene, språket.. De har så klare meninger og så -rett ut sitater at det noen ganger skulle vært greit å grave seg ned, men de er veldig hjertlige begge to og fulle av følelser så at det noen ganger kan være en utfordring er ingen hemmelighet. 

Bare et par timer igjen til jeg ser de igjen, da kommer de løpende inn butikken til meg - og det er den beste tiden på døgnet !! Når det bare er familietid frem til legging... 

Nyhetene pakkes opp hver dag og idag pakkes det opp klær og putetrekk! 

 

Det lekre nye hvite puterekket med peacemerke finnes HER i nettbutikken. 

Putetrekk, kan man få nok av det(?) ..Hvor mange har du ? 

Nyt dagen, vi skirves på litt senere! 

 

 

6 kommentarer

ingun

04.08.2014 kl.16:29

Du har to aldeles nydelige barn, Camilla :-)

Merete

04.08.2014 kl.19:13

Så utrolig nydelige barn du har, all grunn til å være stolt mamma :) Ønsker deg og familien din alt godt, og vil avslutte med å si at du inspirerer meg :) Ha en fin kveld :)

lena

05.08.2014 kl.03:09

håper du snart får en liten til jeg! hihi

berit

05.08.2014 kl.04:40

barna dine er ekstremt vakre!

Madikken

05.08.2014 kl.06:59

vakre barn!

Renate

05.08.2014 kl.07:19

fineste ungene dine<3

Skriv en ny kommentar

hits