Så ble det lyst!

God kveld! Nå er det lenge siden jeg var innom sist.. Det skyldes rett og slett at jeg har jobbet 10-14 timer fysisk hver dag siden torsdag og vært døds sliten når jeg først har kommet hjem. Det å sette seg ned med blogg da har vært helt umulig da småtrolla mine ønsket litt tid med mammaen sin og jeg nesten sovnet stående! 

Nå er det "bare" en uke igjen så er Mona tilbake fra ferie og det skal bli helt fantastisk! Jeg har ikke tid til å sitte forran pcén å svare på mail omtrent og det har jeg veldig dårlig samvittighet for. Nå har jeg fått tatt igjen en hel masse idag og dere ser jo hvordan det har gått utover denne bloggen.. Hadde jeg bare kunnet blogge uten noe annet hadde hverdagen vært lett da.. haha... Ihvertfall mye mer behagelig.. 

Vel, uansett... Idag kom de nye lampene mine opp.. *Jippi*!!!  Så så fine de er!! Jeg er helt fortapt i dem! 

Ikke er de dyre heller for disse koster bare 999,- pr stk! Skulle trodd de kostet dobbelt for de er tunge og flotte og gir et nydelig lys! 

 

Finnes HER i nettbutikken! 

Nå skal jeg se på "-Truls  oppdager Hurtigruten "... ÅÅÅÅÅ, herremin som jeg skulle ønske jeg kunne reise en tur med den? Kan dere tenke dere noe vakrere enn å se Norge fra sitt vakreste? 

Nyt kvelden, vi skrives imorgen! Jeg jobber da også, men skal nok prøve å huske laderen til macén min så jeg får kommet innom å sagt hei da også... 

Vi skrives! 

 

4 kommentarer

Solfrid

04.08.2014 kl.07:58

Dårlig samvittighet skal du ikke ha?? Du kan nå ikke strekke til på alle måter:)

Hjemmet ditt er nydelig:)

Yvonne

04.08.2014 kl.11:35

Hei

Laila

04.08.2014 kl.23:07

Hei, liker de nye lampene dine;-). Men har ønsket meg de du hadde før lenge...men ikke funnet:-(. Er det noen mulighet for at du vil selge dem?

browneyedgirl

08.08.2014 kl.08:48

Så himla fint du har hemma :) och så tjusiga lamporna var.
Mysigt nu när det börjar bli mörkt om kvällen <3
Kramen

Skriv en ny kommentar

hits