Litt nyheter!

God kveld alle sammen! Beklager litt sen blogging fra meg, jeg har rett og slett vært opptatt til kl var over 22.. Og vips er det kvelden igjen!  Idag kom det MASSE fint og jeg har begynt å få ting litt på plass! Jeg gleder meg veldig til å få ting på plass imorgen og da skal jeg nok ha begge småtrolla mine noen timer! Det er siste dagen før sfo åpner imorgen og jeg jobber ikke i butikken før torsdag så det skal jeg utnytte så godt det lar seg gjøre med mine små.

Vi skrives imorgen sweeties!! 

 

17 kommentarer

MyHomeIsMyCastle

30.07.2014 kl.09:45

Lekkert, shmekkert <3
Du er utrolig flink til å finne varer !!!

Klem,Kari

Beate

30.07.2014 kl.10:49

Jeg må bare trå deg litt på tærene! Nok et forhold som har gått i vasken for deg? Ingen status på Facebook og ingen bilder av dere den siste tiden. Du må se sannheten i øyene, ingen normal mann vil være sammen med en kvinne som deg. Du tror du er noe, ser sliten ut og går rundt å leker lykkelig bare fordi stakkaren ikke har noe valg. Du sitter nok alene som 30 år med unger fra flere fedre så løs som du virker! Jeg gleder meg til å følge med på dit neste sprell! For bryllupet blir di vel Norges svar på jlo på. Ringen din ser for det første ikke fin ut heller og du har stygge fingrer. Et tips et at du flytter langt langt unna så ingen slipper å se deg! Nå brøler du vel tilbake om hvor høyt du er elsket. Etter ryktene å bedømme lurer alle på hva han ser i deg...

hege

30.07.2014 kl.11:47

Beate:
Ord blir fattige.Hvordan kan man si sånt til fremmede folk?
Håper du våkner opp og innser hvordan du oppfører deg!

Maren

30.07.2014 kl.11:50

Unnskyld meg men hva er det som feiler deg?! Føler du deg tøff som kan sitte å skrive slikt til et annet menneske? Dette hadde du aldri turt å si ansikt til ansikt! Det er noe som heter folkeskikk! Noe du tydeligvis gikk glipp av i oppveksten! Du vet ikke hva som foregår mellom huset fire vegger. Du vet ingenting om Camilla og Hans forhold, Camilla og Håkons forhold eller noenting annet! Rykter er rykter, det er sjeldent hold i de! Er du så dum at du går rundt å tror på "rykter"?! Makan til oppførsel skal man lete lenge etter! Skam deg! hadde jeg vært din mor hadde jeg skammet meg over hvor dårlig oppdratt datteren min er. Camilla og Hans ser ut til å ha det kjempe bra. Og det at du baserer at de ikke har det på om det ligger bilder på facebook eller ikke er det mest patetiske jeg har hørt! Med mindre du er venn med Camilla på facebook er det svært lite man kan se av andres profil. Synes du skal oppsøke lege og be om henvisning til psykolog, for du kan umulig ha det godt med deg selv.

line

30.07.2014 kl.12:31

Beate hvor stygg går det an å være mot noen du mest sannsynlig ikke kjenner engang, bare gjennom en blogg som man får vite litt av livet til noe, og det er jo en positiv blogg, det har camilla aldri lagt skjul på. skam deg! ta en titt på dit eget liv du, enn å rakke den på andre sitt. misunnelse sier jeg.

tina

30.07.2014 kl.13:14

Eh. Haha. Voldsomt så du følger med på Camilla da? Sitter du å snoker i buskene også? Er det fordi du har alt for god tid der du sitter ensom, stygg og bitter over at DU ikke har noen mann? For med den personligheten du viser her tør jeg vedde alt jeg har på at mannfolk skyr deg som pesten.

MyHomeIsMyCastle

30.07.2014 kl.13:21

Herregud !!!!
Hva er du for slags menneske som sitter skjult bak en skjerm og kaster fra deg all slags dritt !!!??
Du snakker rundt deg selv og det viser bare at du har ikke peiling på hva du snakker om... Først sier du at det er er slutt og så snakker du bryllup ??
Så snakker du om rykter som går.. Du kjenner kanskje Camilla, eller vet hvem hun er, for det tyder jo på at du må være fra Fredrikstad siden du vet så mye om henne ??
Selv synes jeg ringen til Camilla er nydelig, men klart det er smak og behag,
Hva er det som gjør at du skriver alt dette ?? Misunnelse for at alt Camilla tar i blir til gull ?? Misunnelse for at Camilla er ett fantastisk flott, nydelig og vakkert menneske ?? Misunnelse for at hun og Håkon klarer å sette barna foran alt annet ?? Misunnelse for at hun har funnet kjærligheten på nytt ??

Egentlig skjønner jeg ikke at du tør å skrive sånn som du gjør... Hadde jeg vært Camilla, hadde jeg meldt deg til politiet, for det er nemlig ulovlig å hetse noen på internett...
Men du kan vel ikke straffes du... Det er kanskje derfor du gjør dette...Du vet at du er syk.. For syk MÅÅ du være syk og du trenger masse, masse hjelp !!! I min naivitet tror jeg på det beste i menneskene , og at noen kan være SÅÅ onde og stygge som du, nei..... Du MÅÅ som sagt være veldig syk.....

fredrikke

30.07.2014 kl.13:56

Hvordan kan dus si noe så stygt Beate jeg kjenner deg ikke og jammen er jeg glad for at jeg aldri har sett deg heller , camilla er verdens snilleste jente ,og gjør masse bra, vist hun ikke viser barn og kjæreste flipper du jo helt ute, camilla velger selv hva hun vil legge ut og hva, kan ikke du Beate få deg et liv og la camilla være i fred, har du hørt om private rom ,og slikt ,fy fader blir kvalm av deg ,Stå på camilla, vi er mange som syns du er flink og god, ,det som ikke knekker en gjør en bare sterkere , klem fra fredrikke ,

Elin

30.07.2014 kl.14:07

Men i alle dager, for en kommentar!!!!! Uansett hva som skjer i livet hennes, har vel fader ingen noe med å gjøre!!! PASS dine egne saker, håper ALDRI jeg synker så DYPT noen gang, så jeg må rakke ned på folk på denne måten!!! Rett og slett TRAGISK å oppføre seg på den måten!!!!!! Er det noen som trenger hjelp, så er det jo mennesker som deg!!!! GOD BEDRING!!!!!!!

Marit

30.07.2014 kl.14:28

Stakkars syke menneske. "Beate" du bør søke profesjonell hjelp.
Camilla, syns ikke du skal la slike innlegg få komme gjennom. Slike personer bør ikke få oppmerksomhet. Evt bør du vurdere anmeldelse. Helt tragisk hva folk kan finne på å si.
Stå på! Du virker som ei flott jente som ikke fortjener å få slike kommentarer.
Ha en fortsatt fin sommer! :-)

Janne M

30.07.2014 kl.14:43

Herregud!du kan ikke vere riktig klok du Beate-du vet du kan få profesjonell hjelp sant.Fastlegen din eventuelt Legevakta kan nok få deg akutt innlagt på lukka avdeling-god bedring

Iris

30.07.2014 kl.15:15

I himmelens navn, menneske?!? Hva POKKER får deg til å bruke tid på å skrive en slik kommentar?? Pass på deg selv! Du kan jo umulig være helt frisk i hodet ditt... Herregud, du må være BRA misunnelig på denne bloggeren!

Makan til dårlig oppførsel - hadde skammet meg om jeg var din mor...

Anna

30.07.2014 kl.15:18

Kjære vene. Det var rett og slett stygt skrevet. Håper du holder deg for god til å svare på sånt!

Ann-Christin

30.07.2014 kl.16:55

Håper du blir anmeldt for trakkasering :)

AnneC.

30.07.2014 kl.22:36

Camilla, kjære deg, denne kommentaren kan du ganske enkelt ikke la være å gjøre noe med. For din skyld, og alle andre bloggere som daglig blir utsatt for dritt og mobbing. Spor opp IP adressen, lever all info til politiet og anmeld!Jeg ønsker deg og dine all mulig lykke fremover, jeg er en stor fan av deg og det du får til!!

Villadrommeverden

31.07.2014 kl.12:06

Kjære Camilla,
jeg leser bloggen din titt og ofte og koser meg her inne. I en hektisk hverdag bruker jeg ikke tid på å legge igjen spor her inne, men nå bare MÅ jeg. Som blogger og butikkdriver selv kjenner jeg meg litt igjen i slik "drittslenging" som denne Beate driver med. Håper du hever deg over det, og ikke lar deg berøre av slikt. Mest sannsynlig så er dette en person som er så missunnelig at hun snart blir grønn!
Håper du anmelder personen, for dette er faktisk ikke greit!!
Nyt dagen videre med din kjære og de to søte små <3

Hege

31.07.2014 kl.23:20

For et nett-troll...helt sjokkert!!

Skriv en ny kommentar

hits