Vi ser snart høsten komme.

God mandag!  Idag våknet jeg opp til litt deilig bris, jeg har nesten håpet på regn idag pga noen bilder jeg tenkte å ta, men slik ble det ikke så da starter jeg i motsatt rekkefølge, det kan jo bli artig det også.. Hihi...  Det er alltid spennende med nye årstider og denne årstiden er den morsomste pga all den flotte tiden vi går imot nå når det kommer til innehygge. Det å krype opp i go´stolen, med deilige pysj ,et mykt og deilig pledd sammen med kakaokoppen er noe helt spesielt. Jeg elsker at "god morgen norge" står på fra klokken 07, at jeg ser solen våkne med resten av gaten og hører det blåser litt langs husveggen mens jeg sitter god og varm forran peisen. Det er litt av luksusen vår ved å bo i deilige lille Norge, årstidene. 

Høsten for meg er mye innetid og hygge med familien tett på.  Idag fikk jeg litt følelsen av høst , bladene har alt begynne å falle av på det store treet i hagen og blåser inn verandadøren så fort den står åpen.. Jeg gleder meg til lukten av deilig høst også kommer snikende på... Det er viktig å glede seg over det som kommer også!  Og med høsten kommer nyheter og nytt nå er DETTE flotte pleddet fra Lexington. 

Igår fikk jeg vakre hjem & interiør bladet med utgaven av vårt hjem. Bildene er fra ifjor, men jeg må si det er morsomt å se tilbake ... Ettersom jeg jobber med det jeg gjør har det jo vært litt utskiftninger etterpå og forandringen er alltid morsom å se... LØP OG KJØP! 

Jeg blir jo bare mer og mer glad i hjemmet mitt og føler jeg virkelig har landet. Det å skulle flytte herifra er uaktuelt. Jeg har aldri vært så hjemmekjær som det jeg har blitt her... Verdens beste hjem i mine øyne.. En trygg plass med fantastiske naboer. Hva mer kan man ønske seg?  Jeg håper dere nyter dagen, jeg skal fortsette med nettbutikken, som dere sikkert har sett har jeg vært innom å lagt inn nytt, fjernet gammelt og byttet ut litt bilder... Forandring fryder!  *SMILER* 

10 kommentarer

Christine

28.07.2014 kl.13:30

Du har det vakreste hjemmet jeg har sett Camilla ! :)

Jeg bare elsker bloggen din, å jeg kan sitte lenge å kose meg med alle bildene dine sammen med en kaffekopp. Får så mye inspirasjon hos deg. Gleder meg også til høsten nå, å innrede hjemmet klart for masse innekos. Lurte på om du en gang kan skrive et innlegg om hvordan du styler sofaen? Hvordan du plasserer puter etter farger og tekstiler osv:)

Ønsker deg en super dag! Klem fra Christine

Johanne

28.07.2014 kl.17:30

jeg må si det, uansett hvordan du har det inspirere du.Du har et mulittalent i å dele bilder av hjemme ditt på ulike måter med ulike varer og alltid få det til å stemme! Du er helt unik! Stå på vakre deg, dette er du dronningen over alle dronninger på!

Henriette

28.07.2014 kl.21:41

Absolutt nydelig og helt utrolig vakkert!

marthe

28.07.2014 kl.22:09

Kommer de mørke blå lexington putene og pleddet i nettbutikken, de va knallfine! :)

Camilla

28.07.2014 kl.22:13

de kommer =) imorgen tidlig =)

Åse Johanne Sørli

29.07.2014 kl.07:04

Hei:) Inspirerende å se bilder fra hjemmet ditt i Vakre hjem & interiør:)
På bildene du har lagt ut her, hvilke lenestoler er det du har? De var nydelige:)

Åse

Camilla

29.07.2014 kl.09:48

ååååå, så koselig å høre! Varmer hjertet mitt at dere liker mine bilder - tusen hjertlig takk=)

Camilla

29.07.2014 kl.09:49

tusen takk<3

Marthe

29.07.2014 kl.22:44

Morsomt å lese om deg og ditt hjem i "vakre hjem og interiør", et veldig flott hjem

Veronica Karlsson

30.07.2014 kl.09:18

Hej Camilla.
Jag följer dig från Sverige och jag vill bara säga, stå på dig.
Alla människor som skriver elaka saker till dig är bara avundsjuka.
Har sett massor med instagram bilder hos människor som har kopierat ditt hem.
Jag tycker det är pinsamt att sedan skriva illa om dig.
Du har ett underbart hem och en fantastiska butik och många skulle vilja ha det du har.
Ha en fin dag, Veronica från Sverige.

Skriv en ny kommentar

hits