Det holder nå.

God kveld alle gode, har dere hatt en flott helg? 

Idag har jeg sortert alt som skal jobbes med imorgen og det å komme tilbake i hverdan etter et par deilige litt mer "late" uker skal bli godt! Jeg har vært i to spennende møter, satt opp et par nye avtaler og blitt lært opp i litt annet snadder, så nå er jeg klar som aldri før! Jeg har kommet ditt nå at jeg  har fått litt nok pepper, fra nært og fjernt! Jobben min,hva jeg får gjort i løpet av en dag, mine barn, morsrollen og Hans-Kristian er helt tydelig noe mange legger seg oppi. Jeg svelger mange kameler, tåler mye, men et sted trår folk meg litt ekstra på tærene og da føler jeg at jeg må ha lov å si ifra.  Bloggen blir plassen jeg må få det svart på hvitt, da dette tydligvis er plassen alle "vet alt" om meg. 

For det første, hvor jeg er eller hva jeg gjør fra klokken 10-14 eller 07-12 er folk utenom meg selv likegyldig. Jeg har ingen meldeplikt til noen så lenge jeg gjøre det jeg skal i løpet av en dag. Jeg har lenge følt jeg må "forsvare" min dag for å ikke bli hintet innpå at jeg er "lat" eller driver "dank" eller rett og slett bare ikke gjør jobben min fordi jeg ikke står fysik i butikken min hver dag eller annehver dag selv . Jeg har i mange år tillatt det, men nå har jeg kommet dit at jeg ikke finner meg i å måtte stå til ansvar for andre hva jeg bedriver min tid med. Om noen er så firkantede at de faktisk tror jeg ikke jobber bare fordi at bloggen ikke er oppdatert på en dag,  er det bare å tro det. Jeg er ferdig med å sitte her å forklare meg eller bli påpekt for jobben min.Til slutt er det meg det går ut over dersom jeg ikke gjør det jeg skal og det trenger ingen å belære meg med.

For det andre, å dra inn min morsrolle eller  mitt forhold basert på hva som blir skrevet her inne er ikke noe som er greit. Å danne seg et bilde er en ting, men å dra inn alt mulig rare ondsinnet sladder er ikke greit, det må vel de av dere som slenger av dere slik snart bli voksene nok til å forstå.   Om jeg har mine barn 50  % er dette virkelig noe å strø salt i såret for? Jeg skulle ønske jeg hadde de hver eneste dag, men så er det slik at ungene har en far som har de halvparten av tiden og løsningen vår har så langt vært akkurat det barna har trengt for å ikke bli dratt mellom to plasser.   

Sist men ikke minst. Jeg ble for 10 mndér siden sammen med en mann, en mann som elsker meg og som jeg har det bra med, jeg fikk i sommer mine skilssmisse papirer og ble nylig forlovet med mannen som jeg for snart et år siden ikke skulle forelsket meg i pga jeg var gift med to barn,men som jeg da gjorde likvel! Vi kjøpte 1. juli huset vi bor i og er fornøyde med det vi har!  Håkon og jeg er gode venner nå nesten et år senere og har et bedre forhold nå enn vi hadde når vi var et par. Han var like enig som meg ang. vår skillsmisse i fjor og så langt er det ingen som kan forstå hvordan alt har gått så fint(?)... 

Oppskriften er den, når vi er ferdig med en ting  er vi det, vi flytter oss videre og ser fremover og jobber for en felles god fremtid for oss selv og barna.  Det som har skjedd har skjedd, ting som er sagt er sagt, men en ting man skal være flinke til og som jeg tror er vitkig er at man snakker ut sammen, aldri setter sårbare ting mellom eller forran for å "skade" eller gjøre andre vondt, men heller jobber sammen for en god løsning.  Et brudd er aldri lett, men er man venner, lytter til hverandre og ikke begynner å dra inn masse vondt for å gjøre ting verre eller vondere er det likevel lettere.   Jeg forstår at mange fikk seg et sjokk, men det er faktisk ikke lesere her som skal fortelle meg hvordan jeg skal leve livet mitt eller hvem jeg skal leve det med, det må jeg finne ut av selv. Dere må passe på dere og jeg på meg.   Det har seg også slik at jeg er voksen og ikke den første som har skilt meg eller kunne gjort ting annerledes. 

Ungene har det heller ikke vondt fordi Håkon og jeg ikke lever sammen. De har en ste far som elsker dem som sine egene. De har et forhold jeg er impnert over, er stolt av og fylles av glede med!  Hans har vært sammen med de like mye som meg det siste året og barna ser opp til han med stjerner i øynene!  Håkon og jeg er trygge på vår plass og det er ingenting som hadde gledet meg mer enn at Håkon traff ei dame som ble en nye stjerne i boka til mine to hjerter.  Derfor vil jeg si at alle slibrige kommentarene til noen av dere angåede dette bare kan fylles i vannkoppen og helles ut igjen. 

Det holder nå,  jeg vil ikke høre på mer tullprat og ønsker å fortsette en hyggelig blogg. Jeg er en dame som gjør feil hver dag, men det må jeg finne ut av selv, ikke bli kastet på bålet for hver gang. Så nå samler vi sammen det negative og prøver å være litt snillere med hverandre. Denne bloggen er ikke plassen hvor man skal skrive stygge ting eller være slemme mot hverandre på. 

Du må forbil den du er - ikke den du var eller andre ønsker at du skal være! 

 

27 kommentarer

fredrikke

28.07.2014 kl.00:37

Kjære camilla ,så flott skrevet ,har lest noenav kommentarene du får og blir helt satt ut hvor frekke folk kan være ,at det går Ann, ,kjenner jeg blir skikkelig sint, ,du er en flott jente som jobber hardt ,og ikke noen skal få lov å si noe annet, har dem ikke hørt hørt om privat liv ,skulle sett at dem hadde fått slik ordbruk mot seg slik demer mot deg vakre vennen ,gi faenidem ,og fortsett slik du er ,du er en flott menneske som er både snill go god, hjelpsom, og en som bryr seg godt om andre, det vet jeg selv ,hver gang jeg er i butikken så møter jeg bare godhet, det er viktig og ha sine private rom og det må folk respektere ,hva dere velger og gjøre eller ikke har for fader ikke noenandre noen med, ,stå på vennen ,du er så flink go god, klem fra fredrikke ,??

Terese

28.07.2014 kl.00:37

Flott Camilla. Du er ei tøff og flott dame. Lykke til videre. :-) Klem

Monica

28.07.2014 kl.07:09

Heisann ! Leste akkurat det du skrev , vær stolt av deg selv og dine ! Ditt liv liv er ditt liv og ingen andres , dem som bryr seg er bare rett og slett misunnerlige ! Synes det er kjempekoselig å lese bloggen din ! Stå på og lykke til videre i fremtiden , med familien , butikken og alt annet

Gro

28.07.2014 kl.07:47

De som slenger dritt er bare misunnerlige. Alle kan få det som de ønsker, det er bare å jobbe på. Ingenting kommer av seg selv. Du har en flott blogg!!!

Therese

28.07.2014 kl.08:36

Herlig skrevet, Camilla

Kari

28.07.2014 kl.09:02

Uff,kjære Camilla!Det er så trist å lese hvor mye dritt du hele tiden får her inne. Jeg har lest hvor mye stygt det står om deg på sosialemedier til tider og jeg synes du takler alt så utrolig bra! Du har ingen meldeplikt til noen og om folk som ikke bestemmer over deg skal begynne å gå løs på dine arbeidstider burde de strengttalt selv prøve å stå i dine sko og rekke over alt! Jeg er imponert og stolt av deg og vet du er en godhjetet jente som gir alt til andre og deler så fort du har muligheten. Hadde jeg vært din mor hadde jeg vært veldig stolt! Bloggen din er lest av flere tusen i døgnet og det skyldes jo at du gjør mye bra! Stå på og fortsett som før, det er ingen som skal komme å ta livsgleden din ifra deg fordi at de mener du burde stått mer på jobb eller ikke skilt deg. Du står på med mye annet som kanskje ikke synes for folk bak skjermen, men som ville blitt et problem om det ikke ble gjort. Du er kjempe dyktig og flink og jeg er så stolt av deg!

Gabrielle

28.07.2014 kl.09:04

De som slenger drit kan bare gå å legge seg!!!! Du er jo bare så god!!! <3

Yvonne

28.07.2014 kl.09:24

Stå på!!! Liker bloggen din og jeg finner masse inspirasjon i det du viser oss her inne og på instagram! Er så glad for du deler med oss

helene

28.07.2014 kl.09:27

Tommel opp!! :)

Inger Beathe

28.07.2014 kl.10:28

Stå på jente

Ic

28.07.2014 kl.10:57

Du skriver at vi skal være snille mot hverandre, å ikke skrive stygge ting å være slemme! Jaokei, kanskje du også burde prøve å gjøre det samme da! Hvis folk får litt inspirasjon fra deg, så burde du være glad for det? Å ikke begynne å kalle folk for gal og true :)

Tora

28.07.2014 kl.10:57

Bra skrevet! Stå på, camilla :)

Vigdis Volden

28.07.2014 kl.11:29

Meget bra skrevet

Elisabeth

28.07.2014 kl.11:54

Tragisk at noen gidder å bruke energien sin på å finne noe å "ta"deg på, når de heller burde bruke den på å bli friske... Må være fælt å være så sjalu på noen. Slike mennesker vil alltid finnes dessverre. Skulle ønske de brukte deg som ett godt eksempel istedenfor, så ville de fått ett mye bedre liv. Du har så rett i det du skriver, og det gleder meg å se hvor bra du og barna har det om dagen. Man er sin egen lykkesmed, og man velger selv om hverdagen skal være trist og grå, eller full av glede og kjærlighet. Stå på Camilla, jeg elsker bloggen din! En perfekt blanding av interiør, mote,familie og masse masse glede over hverdagen!!!

Camilla

28.07.2014 kl.12:25

Jeg er snill mot mine og folk rundt meg og jeg har vel heller ikke vært ufin mot deg. Jeg har bedt deg slutte å stjele mine tekster og overskrifter på bloggen min. Jeg har selv tatt vare på det jeg skrev til deg Ine, og jeg kan ikke se å ha skrevet noe galt til deg. Du må være litt kreativ selv og skape din egen blogg. Ikke sitte å kopiere mine tekster og sette ditt navn under det. Utover det har jeg da aldri skrevet noe galt til deg. Det å skrive at jeg truer er veldig feigt, for det har jeg ikke gjort, jeg sa at det du gjorde er ulovlig og at jeg har retterheter på min tekst og bilder - ikke du.

Stå på med dit, la deg inspirer og kos deg, men ikke kom å vær tyv på mitt og be meg være snill mot deg. Jeg har da aldri gjort deg noe JEG. Det er i følge blogglandia ikke bare meg du har kopiert.

Ha en fortsatt nydelig dag!

Tine

28.07.2014 kl.14:19

Takk for en fantastisk inspirerende blogg, den leses hver dag!
Veldig trist at enkelte henger seg så til de grader opp i hva du gjør og ikke gjør. Hjelpest meg!
Lenge leve raushet, og det å glede seg over at du har fått til en flott blogg, herlig butikk og funnet kjærligheten igjen. Stå på videre, heier på deg!
Ønsker dere en flott sommer videre og gleder meg til flere blogginnlegg!:)

Anne-Marthe

28.07.2014 kl.15:07

Stå på Camilla:) At folk bryr seg med alt de ikke har noe med å gjøre, er bare et tegn på misunnelse at de aldri vil oppnå det du gjør/har fått til:) Jeg gir deg heller en skikkelig applaus for det livet du har fått og samarbeidet i familien din:)

Anne Marte

28.07.2014 kl.15:55

Utrolig flott skrevet! Jeg er innom på blokken din hver dag, og gleder meg over det du skriver. For meg er du "supermamma", for så mye du klarer å få til og likevel ta vare på alle rundt deg! Ikke alle klarer det! Nesten er det alltid noe som må ofres, enten om det er jobb eller tid med familie. Men du har virkelig funnet DIN balanse :) stå på!!! Du er en inspirasjon, ikke bare interiørmessig, men også som person :)

Til slutt et lite utsagn jeg har hatt i min familie:
Er du ikke fornøyd med jobben, gjør den bedre selv! (Selv tror jeg mange av de kritiske røstene kommer til kort hvis de skal gjøre det bedre;) )

Anna

28.07.2014 kl.19:29

Kjære Camilla!
Stå på, alt du har skapt er til å ta av seg hatten for. Noen er bare ute etter å lage kvalm og er missunlig på deg.. Å det vonde er at slike kommentarer og gjerninger sårer.. Jeg kjenner deg ikke men leser bloggen din hver dag og du inspirerer meg både interiørmessig, men og personlig! Slik som du stråler og beskriver hverdagen med familien er så flott?? Å gå gjennom skilsmisse er tøft, å slik dere har løst det...igjen; Eg tar av meg hatten og bøyer meg i støvet!

mette

28.07.2014 kl.19:30

Jeg fikk frysninger når jeg leste dette innlegget! Du er så fantastisk,Camilla. Jeg beundrer deg virkelig!! Du virker som en utrolig person. Stå på ! ?? :)

Jannicke

28.07.2014 kl.20:36

Hei Camilla.
Det er så utrolig inspirerende å følge livet ditt! Er så imponert over hvor fantastisk dere har samarbeidet etter skilsmissen. Det er noe alle burde lære av! Du har en livsgnist enhver kan misunne og det er her smålighet kommer frem. De ønsker å trykke deg ned, slik at de selv kan føle seg bedre. Det er de som har problemer, ikke du!!
Stå på videre og lev livet til det fulle! Tror det er så mange i det langstrakte Norge som henter sååå mye inspirasjon fra deg, meg blant annet. Så tuuusen takk for det!!
:-)
Ha en strålende dag!

Linnea

28.07.2014 kl.22:30

Du er så flink Camilla, jeg leser bloggen din hver dag! Og en ting til, du er flink til å ta bilder!! Bruker du manuelle innstillinger?

anne

28.07.2014 kl.23:29

Fantastisk skrevet Camilla!! Stå på videre sier jeg bare! Så synd at det alltid skal være noen som ikke kan glede seg over andres suksess, og til og med stjele fra bloggen din.. Helt utrolig hvor frekke og lite kreative folk kan være!!! Sjalusi er verdens onde!!

Jeg synes du gjør en kjempejobb, både privat og i jobb, og du er en daglig inspirasjonskilde for oss som følger bloggen din! Digger deg jeg.. :) Ha en fortsatt herlig sommer!

MyHomeIsMyCastle

29.07.2014 kl.00:50

Godt skrevet Camilla !!!
Jeg blir helt fortvilet på dine vegne og fatter ikke hvordan folk kan bry seg om alt og ingenting !! Synes du er knalltøff som står imot disse misunnelige, barnslige menneskene som tror de kan skrive hva de vil på nettet... Tro om de vet at dette kan spores til vedkommende ??
Jeg synes du er ei kjempeflott jente som gir så mye av deg selv skjønne, gode deg <3
Ikke br deg om disse naudane som vi sier her.... De får alt tilbake en dag !!!

Klemmmm

therese

29.07.2014 kl.08:22

Hei igjen, Camilla:) Vet ikke hva jeg gjør galt jeg, men når jeg skriver fra ipohne kommer ikke alt med.
Nok om det, prøver fra en pc;) Det jeg ville si til deg var at, du skriver utrolig godt og det er som å lese om seg selv når en satt der med delt omsorg for 17 år siden, da var det mange som hadde meninger om det meste, nå når eldstemann er 19 år, er det mange av de som også har måtte svelge noen kameler;) og han har ikke tatt skade av å ha "delt" hjem, han ser som heldig, fire stykker rundt seg, pluss bonusfamilie som alle er glade i han-

Stå på, kjære deg, husk at det er de som kommer med slarv og skal mene noe om alt, som til syvende og sist faller lengst-

Kos deg masse med dine resten av sommeren:)

Klem til vakreste, Camilla

Anette

30.07.2014 kl.00:48

Fantastisk bra skrevet! Du fortjener all ros du kan få:) Du virker som et utrolig godt menneske som tar vare på de rundt deg:) Virklig beundringsverdig alt hva du får til og måten dere samarbeider på. Tusen takk for en nydelig blogg med masse masse inspirasjon:) Leser den hver dag og heier på deg!

henriette_lavik

30.07.2014 kl.14:00

Flotteste deg Camilla..

Skriv en ny kommentar

hits