Deilige søndag!

Lyn og torden, her ser det ut som været har snudd fra igår. For min del er det helt greit, jeg er faktisk litt sliten på varmen, selv om jeg elsker sommeren.  36 og 37 grader kan i mitt tilfelle bli en smule for varmt!

Igår hadde vi middagsbesøk av mamma og pappa og det var så utrolig hyggelig! Vi spise deilig grillet biff og bakepotet med kryddersmør + salat. En deilig middag på en ellers nydelig lørdag!  Nå står vi på vei ut døren, vi skal på eventyrfabrikken og leke litt i det dårlig været. Hadde været vært strålende hadde vi kommet oss på stranden idag også, men med store muligheter for øsepøseregn holder vi oss steder det er tørt. hehe... 

Jeg er i full gang med kontoret mitt og gleder meg til å "flytte" inn der, det blir en veldig trivlig plass å jobbe på. Og gjett hva, igår begynte høstproduktene og komme inn dørene her hjemme. Nydelig nye puter og pledd! ÅÅÅÅ, som jeg gleder meg til å få på plass det nye kjøkkenet,ny garderobe i gangen,ny trapp, ny loveseat og ja, diverse, denne høsten blir topp! *smiler* 

 

Nye flotte puten vår fra lEXINGTON kommer på nett iløpet av dagen eller imorgen! fineste detaljene med velour kant og ull.. just my taste!

 

 

Og dette nye lteppe... Perfekt overalt!

 

Min favoritt er dette stripete teppet fra lEXINGTON -jordtoner blandet med blått  strikk.. Trenger jeg si mer? 

Nei, nå får vi løpe ut døren her...  Ikveld skal hans og jeg på kino - "sex tape" - noen som har sett den??? Jeg er SÅ klar for å trimme lattemuskelen mine litt!  

Nyt dagen, vi skrives etterpå! 

 

4 kommentarer

nina

27.07.2014 kl.15:39

FOR et flott hjem

mona

27.07.2014 kl.16:33

Nydelig soverom!!

Lis

27.07.2014 kl.18:29

Skulle ikke dere til dyreparken i Kristiansand med barna?Det er ett herlig sted å være:-)

Krisitne

27.07.2014 kl.19:29

herregud, leste om deg i vakre hjem!!!! Du er SÅÅÅÅÅÅÅ flink camilla!!! Nydelig hjem også blir det bare finere og finere hele tiden!!

Skriv en ny kommentar

hits