Ikveld skal tiden nytes!

God kveld godtfolk!  Idag har det bokstaveligtalt gått en smule varmt på jobben og imorgen er det tilbake for å bli ferdig ! Herremin som jeg ELSKER butikken min, den er virkelig em del av meg,rart som det er!  Hans har fri ut denne uken så imorgen skal de på krosnes og kose seg noen timer mens jeg er på jobb. Forholdet mellom ungene og Hans er helt utrolig, de forguder han og han forguder dem og det varmer hjertet mitt så utrolig.  Det å være trygg er så viktig, de er jo det kjæreste jeg har alle sammen! 

Vel, ikveld har Hans disket opp med ost, kjeks og vin og vi nyter kvelden på verandaen! Jeg var ikke hjemme før etter klokken 20 så jeg stuper vel før klokken er 12. haha...  Men akkurat nå, akkurat her skal jeg nyte stillheten, roen og kosen!  I den nye fine genseren min fra Senze of joy!  Den kommer på nett i løpet av dagen imorgen.. Helt nydelig på for den stikker ingenting! *jeeej* 

 

Fine detaljer sant? 

 

Så gjelder det bare å lade opp til morgendagen da.. For da skal jeg avsted med Min "manager" og hilse og høre på Gabrielle! Og vil du også komme, har jeg litt info om nettopp morgendagen her: 

Fredag den 26.7.14 kommer Gabrielle til Fredrikstad og jeg skal dit . 
5 fine frøkner har nettopp solgt til Gull med over 2 millioner avspillinger av 5 fine frøkner. Jeg bare digger den låta og hele dama. Hun har sanger som jeg aldri klarer å sitte stille til.. haha.... 
Det er "manageren" min Inge som arrangerer det og det er på City Scene 
 
Aldersgrensen er 18 år og billetten koster 250 ink bill avgift. 
 
For de av dere som skal på månefestivalen og lurer på om dere kan få med dere begge deler : Ja - det kan dere. 
Konsertene i Gamlebyen er fedige senest kl 23.00 og konserten begynner ikke før klokken 12 på kvelden. 
 
Billetter fås i billettluka på city scene og du kan bestille de her : http://www.billettluka.no/cityscene

10 kommentarer

maria

26.07.2014 kl.00:23

La meg spørre...- har du manager? Hva skal du med det? Ikke vondt ment men forstår ikke helt den ;-)

Elin

26.07.2014 kl.09:35

Fy flate du er så vakker, Camilla::::))))))

viktoria

26.07.2014 kl.10:47

Så pen du er!

Camilla

26.07.2014 kl.11:56

det er ikke bare artister og skuespillere som har behov for en "manager", han jobber med bloggen, vidre utvikling og setter opp veien med meg, uten han hadde ikke jeg vært hvor jeg er idag. Så har du nok å gjøre har alle behov for en høyre hånd,assistent eller manager ;)

Camilla

26.07.2014 kl.12:05

så pent skrevet av deg =)

Undrende

26.07.2014 kl.12:16

Du hadde vel heller ikke vært der du er i dag uten din far, som helt sikkert betaler han lønn. Du står på mye men du er jo også veldig avhengig av andre er mitt inntrykk. Du ble samboer og gift i ung alder mens du bodde sammen med dine foreldre og direkte til ny samboer etter brudd med ektemann. Foreldrene dine har til og med stått som eiere av huset du har bodd i. Du må bare ha noe der du du som hjelper deg, Tenker du får en aha opplevelse i 30 årene når du innser at du hele tiden har vært avhengig av hjelp fra andre for leve det livet du ønsker.

Camilla

26.07.2014 kl.13:36

Uff her kom historikken din opp. Det var veldig trist. Det må være vedig trist å sitte å skyte spurv med kanon og tro man vet alt. Det er rart at du er så opptatt av hvor alt mitt kommer fra og så kalrt må det gjøre veldig vondt å sitte å se at en ung dame på 25 år har råd til noe. Det letteste er da å dra inn min far, som utfra dine utsagn må være verdens største tulling om han ga meg så mye penger som det du tydligvis har et ønske om. Hadde det bare vært så enkelt hadde det jo ikke vært noe problem. Grunnen til at min far kjøpte huset vet vel ikke du så mye om dersom du ikke jobber som advokat(?) ... Jeg giftet meg ung med verdens snilleste gutt og vi gikk fra kjærster til bestevenner noe vi begge er så utrolig takknemlig for. Det beste av alt er at vi som har med hverandre å gjøre ikke må sitte å leve opp til påstander som dette. Jeg vil også gjøre deg klar over at jeg jobber i et as, et firma som tjener penger på salget og jobben som blir gjort, det er firmaet som lønner meg. Du må jo ha et helt forskrudd syn på livet som klarer å dikte opp en hel haug med tull for å få meg til å virke som en avhegig liten unge. Jeg vil derfor gjøre deg klar over at jeg også tjener penger på denne bloggem, ved de få annonsene som er her haddejeg fint klart med på kun denne bloggen sin inntekt. Min forlovede og jeg traff hverandre etter at skilssmissen var tatt ut og forholdet mellom Håkon og meg var da alt avsluttet fra begge hold, selv om vi prøvde å ønsket å holde sammen pga barna og alt vi hadde sammen.
Idag er jeg verdens lykkligste dame som jobber som deg for pengene mine, bruker de på det jeg vil og står til ansvar for mine, da nærmest mine barn. De får idag en oppdragelse om at slik som du sitter her ikke er greit og at de har en trygg å god fremtid med en mamma og pappa samt ste-far som elsker de over alt! For sterkest av alt er kjærligheten. Jeg bor faktisk heller i en campingvogn med mye kjærlighet enn et hjemuten lykke og kjærlighet. Jeg lurer på hvor store skjortelommer du tror du gå i graven med jeg, som bare skal fortelle meg om hvor mye jeg får, for i grava går alle slik de kom- nakene. Da er verdien viktig, ikke bankkontoen din.
Prøv å tenk på deg selv og shit i meg. For hvor jeg tjener mitt fra må vel for deg være likegyldig. Det hjelper jo ikke deg noe det, så jeg forstår ikke hva du gleder deg over? Og du skal vite, hjelp blir man aldri for gammel til, i dette tilfellet trenger du hjelp i livsglede =) spis god mat, ta deg et glass vin og smil!

ha en deilig lørdag!

Lisbeth

26.07.2014 kl.17:02

Skulle ikke dere til dyreparken i Kristiansand med barna i sommer?Ett herlig sted å være det

Undrende

28.07.2014 kl.07:53

Det er ditt liv og du lever det, men når du skriver at du heller vil bo i en camping vogn med kjærlighet enn et hus uten, så var du jo ikke det du gjorde tydligvis. Du måtte forelske deg i en annen før du turde å bryte ut. Hvis ekteskapet var så dødt hvorfor flyttet du ikke da ut før og leve alene med deg å barna. Virker jo som om du må ha en mann og hans økonomiske støtte for å leve det livet du ønsker.

Camilla

28.07.2014 kl.09:32

Huset hadde jeg skrevet på meg i et år og hvis du bruker hodet burde du også forstå at Hans hadde egen bopel som skulle betales av han. Jeg tror du vet svært lite om hvordan ting hang sammen siden du tydligvis tror alt dreier seg om å ha en til å kunne betale for og med meg. Skjekker du meg på likningen til neste år burde du forstå at ikke penger er hvor mitt problem ligger. Og hvor mye du vet om Håkon og mitt sitt liv før vi gikk ut med brudde er meg overraskende, da dette bare blir vås fra ende til annen. Det er barn i bildet og man kaster ikke bare ut en part før han har en ny bopel, da gjør man det beste ut av alt. Du må ha et temmelig forskrudd syn på livet siden du må sitte å spekulere slik i andre sitt. Få deg et sommervikariat i se & hør der er slik vås som dette gull verdt! =) Min bankkonto har jeg hundre prosent kontroll på og jeg har betalt huset jeg bor i alene i et år nå og stod for kapitalen på 30 % selv når jeg kjøpte det, så ikke tenk på det ! Hadde penger vært alt som stod i hodet på meg kunne jo Hans og jeg gått å bygd oss hus eller kjøpt et mye fetere ett. For nå som vi er to kan vi jo vise oss frem mer om det er der ønsket ligger.

Jeg shiter helt ærlig i hva andre har så lenge jeg har det bra selv og synes mer eller mindre synn i personer som deg som må sitte å late som penger er hvor mitt problem er for å få meg til å virke mindre, og hvis jeg har penger - ja da har jeg fått dem. Vet du, jeg er snart 26 år og har siden jeg var 13 år måttet jobbe. Alle har vi våre fordeler, men også ulemper. Og jeg har klart å legge pengen mine på steder hvor det faktisk vokser mer.
Nyt livet ditt og husk kurset i livsglede! =) Om jeg hadde vært blakk som en kirkerotte hadde det ikke vært noen andre enn mitt sitt problem...

Skriv en ny kommentar

hits