uten klær!

God dag fra Villapaprika! Her renner jeg bort, får på plass masse varer og virkelig får kjørt meg!  I denne varmen kunne jeg ønske at vi hadde hatt vifter i alle tak, men sånn er det dessverre ikke! Målestokken viser 28 grader her inne så jeg tror nok ikke jeg bør tenke på klær de neste dagene på jobb! haha...  Hadde det bare vært slik at alle gikk i bikini her i byen så skulle jeg nok hengt meg på, men begynner jeg å trippe rundt i det på arbeidsplassen blir jeg nok tatt for blotting. !!! 

Lexington har nå sendt masse nyheter til oss og jeg er som en liten unge på julaften!  herremin så moro!!! 

Grønt er en av fargene som kommer denne høsten ....

Sjekk så tøft da, dere! 

Vel, jeg får kaste meg rundt i varmen igjen, det er helt ok når jeg jobber med det jeg gjør og vet med sikkerhet at jeg skal hjem i sprederen ikveld! 

Vi skirves!!! 

 

 

2 kommentarer

MyHomeIsMyCastle

24.07.2014 kl.19:42

Ja idag har det vært varmt !!! Sitter under vifta jeg ;)
Igår var jeg altså i butikken din og må bare si at jeg elsker den <3 Utvalget er bare fantastisk, helt i min smak !!! En sånn butikk savner jeg her i byen ;) Kunne hatt nesten alt jeg.... Jeg fikk sett mye, øynene gikk på kryss og tvers haha :D
leit at du ikke var på jobb, så neste gang jeg kommer gir jeg deg beskjed ;) hadde vært så kos å hilse på deg, selv om jeg traff skjønne Nina da..

Ha en fin kveld du skjønne <3
Klem,Kari

Camilla

24.07.2014 kl.20:57

så hyggelig å høre, idag er butikken på topp med nyheter igjen da, så du får ta turen igjen =) Si ifra neste gang, så kommer jeg å hilser på =)

Skriv en ny kommentar

hits