Ny i garderoben..

Gosh- i´m in love! Nå begynner høst varene å fylle opp butikk hyllene og vi fikk vår første sending sist uke og de klærene er altså helt rå! Senze of joy har virkelig treft min smak i klær denne gangen og jeg har alt lagt min elsk på denne jakken ! 

 

Jeg gleder meg allerede til å fiffe den opp med tøffe støvletter og pumps, jeans og topper.. sen sommer- høst og vinter jakke! 

Jakken finnes HER i nettbutikken. 

Nyt kvelden, vi skrives! 

 

6 kommentarer

gina

22.07.2014 kl.09:40

sinnsykt kul!

Trine

22.07.2014 kl.18:05

Hei :-)

For ein nydelig heim du har :-) Lurte på teppe på rommet til jento di. Kan ikkje finne det i nettbutikken din.

Sommerklem Trine

Nina Berget

22.07.2014 kl.21:13

Hei.

Jeg liker å lese bloggen din. Tenkte bare å gi deg et tips i forhold til skrivinga di. Det virker som du har noen utfordringer med rettskriving, men det gjør ingenting.

Et enkelt grep er og ikke dele opp ord. Du skriver høst varene og butikk hyllene. Disse behøver du ikke å dele opp. De aller fleste ordene deler vi ikke opp i Norge. Du trenger ikke å poste denne kommentaren.

I nettbutikken er det også endel begreper du deler opp, som ikke skal deles opp. Jeg mener nettbutikken virker mer profesjonell hvis du retter opp slike "småfeil".

Takk for inspirasjon og fine bilder.
Håper du får en nydelig sommer videre.

Mvh N.

Camilla

22.07.2014 kl.21:41

utfordingn er er at jeg ikke tar meg tid, hadde jeg sittet å sett igjennom all skrivingen min og brukt tid på teksten hadde jeg sett det, men jeg sliter med tid til bloggen generelt, så skrivingen kommer i siste rekke. Mulig jeg har god tid en gang og kan bli flinkere, men nå er det ingen mulighet for meg å endre det. Mye av det som blir skrevet i to ord osv skyldes google og ord som bloggen skal komme under der inne =)

Nina Berget

24.07.2014 kl.01:37

Okei. :) :) Gleder meg uansett til å lese bloggen din videre. Jeg nyter bildene du legger ut! Takk.

gry

24.07.2014 kl.15:15

så fin du er!

Skriv en ny kommentar

hits