Rent og pent til stormen..

Tenk det, nå er det bare 1-2 mnd til det nye kjøkkenet er på sin plass og jeg går bare å gleder meg.. Åpent, nytt, større... Ja, listen er veldig lang! Vi får et helt annet kjøkken enn folk ser for seg, det blir veldig eget og ikke sånn man ser overalt i slike hus som dette..Men så er det, det som er ille stas også. hihi... 

Men når sant skal sies er jeg veldig glad i å styre og ordne på det kjøkkenet som er i huset også, bare tanken på hvordan ejg ivl gå bananas når det nye er oppe er helt spinnvill.. hihi...  Jeg kan ikke med ord beskrive hvor morsomt det skal bli å få alt helt åpent , kjøkkenet litt mer utnyttet plassmessig og masse skaper!! Og det beste av alt, plasseringen av alle de vakre tingene mine.. Det blir jo med videre ! 

Den lille lekre glasskrukken på stett med sølvlokk finnes HER.. Er ikke den bare dødssøt? 

Søte nydelige ting får jeg aldri nok av selv om jeg liker å ha STORE ting ellers rundt i huset..Men, krukker kan man få nok av det da? Man har jo alltids noe i kjøkkenskapet å helle oppi, eller hva? 

 

3 kommentarer

Henriette

07.07.2014 kl.21:26

Fantastisk flott camilla!

martine

08.07.2014 kl.00:26

spent på å se nytt kjøkken! skal pusse opp neste år her,å du er alltid inspirerende :)) lurer derfor på: i det siste har jeg fått totalt oppheng på zig zag, det passer liksom ikke inn her føler jeg (sølv, lammeskinn, kurver og orkide) men møblene er svarte og mørke grå, veggene hvite så potensialet er der! har du lyst til å vise litt styling, og sammensetninger som kunne fått dette til å funke sammen??

Camilla

08.07.2014 kl.10:33

tusen takk vakre deg

Skriv en ny kommentar

hits