Slik kan du innrede på et lite bad.

Idag tenkte jeg å ta for meg litt tips og tanker om det å innrede på et lite bad. Jeg gikk fra et bad på 7 kvm til et på 3,5  og utfordringene har stått i kø. Mine tips er følgende: 

Et speil forstørrer rommet uansett og er en rimelig investering. Å innrede badet med et stort speil er ingen dum idé om man ønsker en større rom følelse.

Å utnytte hver cm av arealet på rommet er det aller beste. Tenk praktisk og oppbevaring. Lag hyller over toalettet, eller bare en enkel "billy" bokhylle fra Ikea, denne kan lett styles om og kommer i flere perfekte mål. 

Tenk lyse farger, et lyst bad kan virker større enn et mørkt bad, ha godt med lys i høyden og rundt eller over speilet. Bruk ting og matrialer som er lette å vedlikeholde og og i orden, samt gjør husvasken mye enklere. 

Badet vårt hadde i utgangspunktet et dusjkabinet, med små barn var ønske om et badekar stort. Etter litt leting fant jeg et 150 cm bedekar som vi måtte ramme inn pga rørene måtte legges om fra slik det var gjort. Det å ha kanten rundt badekaret i ståhøyde var derfor noe jeg ønsket. Hyllen er praktisk til småting og med en lang kurv fra RM til såper og kluter er den også veldig fin for ei som liker stæsj som meg. 

Badet er hvitt, derfor har jeg valgt å bryte av med mye kurv. En bokhylle fra Ikea har fått seg et par malingstrøk og rommer kurver til sminke , hårstrikker og en masse hyller til til håndkler samt en knagg til å henge håndkler på. 

 

To glamorøse knagger henger over toalettet med små kurver til håndhånkler. Dette er en litt annerledes og fin oppbevaringsmetode. 

 

Alt fra knagger, kraner og håndtak er holdt romantisk og maritimt. Dette for å skape et litt mer "eksklusivt" inntrykk .

Tenkt helhet og praktisk. mye forskjellige kan fort gjøre inntrykket litt rotete og med et lite bad lønner det seg å holde seg til få kontraster. 

7 kommentarer

MonicaUE

29.06.2014 kl.19:18

Lekkert! Bra jobba å få utnyttet endå lite bad:)

merete

29.06.2014 kl.19:18

Nydelig bad !

MonicaUE

29.06.2014 kl.19:19

*et så lite bad

Ann Karin

29.06.2014 kl.19:21

Hei, badet deres er veldig vakkert, selv om det lite. Vi har nå kastet ut badekaret som skal erstattes med dusj. Har kun ett strøk igjen, så er endelig badet vårt lyst!! Du husker vel de stygge veggene.....grøss og gru... Gleder meg til å innrede nå :-) og jeg ser at kurv er lekkert til alt det lyse og sølv.
Klem fra Ann Karin
(og klem fra Erling André som spiller gitar for meg her ute i paviljongen)

Camilla

29.06.2014 kl.22:49

takk <3

Camilla

29.06.2014 kl.22:50

tusen takk <3<3

MyHomeIsMyCastle

30.06.2014 kl.10:11

Nydelig bad <3

Klem,Kari

Skriv en ny kommentar

hits