Hjemme igjen!

God søndag!  

Jeg har ikke fått blogget noe de siste dagene, det har skjedd så utrolig mye! Herremin, hvor skal jeg begynne? Vel, jeg skal dele alt med dere, men først vil jeg vise dere bilder av de egenproduserte putetrekkene våre! Jeg er i ekstase og jobber med høst kolleksjonen vår. . Jeg har så mye å dele med dere og på veien ditt skal dere få bli med på mye moro! 

Dette er de første 7 basic putene våre, som skal være i helår sortimentet. Flere kommer også. Akkurat nå jobber jeg med glidlåsen og logo plassering, slik at vi får litt forskjellig. Tekst på juleputene osv. Som dere ser- dette er VELDIG Villapaprika og det skal det også være. Jeg vil at mine puter skal vise til meg og ikke andre levrandører. Så derfor er logoen vår, glidlåser,detaljer og merkelapper for meg veldig viktig. Jeg venter også på noen skikkelig fine velour prøver på stoff, lin og bomull. Vi har jo gode leverandører på puter slik det er idag og de vil vi ikke komme på dårlig fot med så derfor er det å bygge "eget" merkevare veldg viktig for meg. For at jeg skal kunne komme dit jeg vil må jeg ha noe ingen andre butikker har og da må jeg skape selv i tillegg! 

Villapaprika puter- mine stoltheter! 

 

Dette er basic puten vår i 100 % grov lin i str 50x50 som kommer i første omgang. Denne  kommer også i 80x80 cm og 50x70 cm med en tøff velour kant , logo i velour på noen og en tøff glidlås i sølv med velourtupp og liten tøff villapaprika merkelapp om jeg får det slik jeg vil. Sommer kolleksjonen for neste år kan dere bare glede dere til, de sier jeg ikke så mye om, men at den blir alfa o´mega er ingen tvil! 

Denne strikkputen kommer i brun, beige og blå. Den har strikken på bildet på den ene siden og en annen på andre siden. Jeg har ikke helt bestemt meg for baksiden ennå da jeg lurer på om jeg vil ha enda tykkere strikk der og logoen kun over glidlåspartiet i velour eller enkel søm, så den viser jeg dere når den er ferdig. Kanten på puten ønsker jeg også å ramme inn i noe, så dette er bare en prøve og ikke det ferdige resultatet, men fargen er korrekt! 

Mathilde med en sommerpute, denne kommer med blå tekst og knytting også! Bare liker den SÅ godt!

Tenk at bloggen min som jeg for snart tre år siden var en plass jeg  tenkte å formidle mitt lille interiørbudskap på. Nå har vi også begynt å produsere , og det er så morsomt! 

5 kommentarer

Solfrid

22.06.2014 kl.18:53

Håper du har kost deg masse på ferie:)

Hjemmet ditt et bare rålekkert:) så gøy med egne varer, de gleder jeg meg til å se mere av:)

MyHomeIsMyCastle

22.06.2014 kl.23:57

Wow !! Fantastisk moro og kjempespennende med egen kolleksjon:) Gleder meg til å se mer....
klemmm

Bodil E

23.06.2014 kl.00:40

Fin den som Mathilde holder også :) glrr meg til å sjå resten også :)

Inger Lise

24.06.2014 kl.10:38

Kjempeflotte puter :)
Men er samtidig nyskjerrig på lampene du har i vinduet ;) Merke? Pris?

Camilla

24.06.2014 kl.10:55

manas lampe, finnes i nettbutikken =)

Skriv en ny kommentar

hits