Nest siste.

Ikveld er nest siste kvelden vår her i Spania.. Dagene har bare flydd av sted og timene nesten ikke eksistert. Vi har faktisk hatt en time med regn og torden idag, typisk.. Ide vi kom oss på stranden tror jeg ikke det gikk mer enn 30 minutter før himmelen forvandlet seg til en svart sky og åpnet seg. Vi valgte å ta lunsjen i det "dårlige" været og før vi var ferdig var himmelen blå igjen! Enda godt er/var det!  Jeg satser på at morgendagen blir strålende! Siste dag på stranden og det ønsker jeg å nyte. 

Ikveld tok vi middagen på yndlings plassen vår i byen og spise en deilig middag, av en eller annen grunn sitter vi her i flere timer hver gang, det er så deilig atmosfære der og fantastisk mat, beliggenheten er også upåklagelig så at det alltid er helt fult der er ikke så rart. 

Middag på El Muelle 

 

Jeg ser jeg har fått mange spørsmål på om jeg kan skrive litt om anbefalte plasser og ting å gjøre her i torrevieja med og uten barn. Er det noe spesielt dere ønsker at jeg skal skrive om eller bare en ren reise oversikt for plassen med topp 10 -to do ting? Bare å komme med ønsker så skal jeg sette sammen et skikkelig innlegg til dere i løpet av noen dager =) 

Jeg håper dere har hatt en fin dag, nå er det kvelden her, jeg er stup trøtt etter en lang dag i solen(igjen)  

4 kommentarer

Hjemmefrue

20.06.2014 kl.02:38

Ååå! El Muelle er min favorittrestaurant også! Beste pizzaen. Har selv bodd 2 år i Torrevieja! :)

beate

20.06.2014 kl.09:11

Du er så flott camilla! du stråler!

Krisitne

20.06.2014 kl.09:54

shopping og strand anbefalinger =)

Nina

20.06.2014 kl.10:53

Litt generelt om plassen og hvor man burde spise osv =)

Skriv en ny kommentar

hits