En liten ting til dere

Hei alle sammen;)
Det er ikke ofte jeg reklamerer for andre produkter eller har reklame på siden min, men jeg har fått et godt tilbud jeg ikke kan si nei takk til. Så dette er et sponset innlegg jeg står inne for. 
Jeg benytter ofte kredittkort selv når jeg skal handler alt ifra elektronikk til reiser og spesielt netthandel da kredittkort gir deg reiseforsikring og forsikrer deg mot svindel om hvis du bruker når du handler på nett. Så lenge man betaler tilbake alt innen forfall blir man jo ikke belastet renter heller :-)
Nå var jo dette det jeg egentlig ville fortelle dere. Det er nemlig slik at hvis du bestiller dette kortet for kr 0,- får du følgende :
3 gratis magasiner av HENNE/AUTOFIL til alle Kvinner/menn verdi 207,-
Neglelakk fra Toneliseakademiet til verdi 149,-
Lett ansiktsbehandling fra WahWah skin trim studio på kr 1000,- 

Tilsammen betyr det at du får gratis gaver for 1356,- kr 

I tillegg er det mange fordeler man kan bruke kortet til. Du får rabatter på Miinto, Adam 6 Eva, BAR på tjuvholmen i Oslo, Lacoste, Avis Bilutleie, Cosmo beauty og mye mer. Det er mange byer som her i fredrikstad hvor det er mange steder du får rabatter når du bruker kortet. 
Du kan lese om alle fordelene på siden som du finner HER 
Det er ingen krav om bruk og som du ser under koster kortet ingenting om du ikke bruker det. Om du sjekker litt rundt ser du også at de har en av de beste rentene på markedet. 
 
Du kommer også til siden med å følge dette bildet. 
Jeg skal ut og kose meg - ha det fint hjemme i norge alle sammen

Vi skrives 

8 kommentarer

merete

19.06.2014 kl.15:46

Ser spennende ut- lykke til! =)

Krisitne

19.06.2014 kl.17:04

Håper dere koser dere i spania, camilla =)

Kari

19.06.2014 kl.21:39

Spennende!!

maren

19.06.2014 kl.22:21

Ser spennende ut!

Hanne

21.06.2014 kl.00:42

Det at du reklamerer for kredittkort er for meg helt sykt, og virkelig ikke greit.. Visste ikke at du var et sånt menneske..

Siri

21.06.2014 kl.11:59

Hvordan er temperaturen på kvelden? Ser at dj har jakke på deg på det ene bildet. Skal dit i morgen :) skal se om vi finner den restauranten :)

Camilla

22.06.2014 kl.16:32

det er godt å varmt, men det har blåst litt så derfor jakke =)

Camilla

22.06.2014 kl.16:36

det å ha et kreditt kort er jo helt harmløst, men det å missbruke et er en person problem. Jeg synes tilbudet er flott og har selv dette kortet og føler ikke noe problem med å anbefale et kredittkort så lenge de som søker om det er mennesker som ønsker det for rett bruk =) jeg har også kreditt å tilby mine kunder igjennom butikken vår. At du ikke synes det er greit er for meg likegyldig og at jeg er et"sånt" mennekse for å anbefale et kreditt kort med bedre renter enn et vanlig mastercard- kom deg ned på jorda og ikke pek finger på noen for at du ikke liker kreditt kort. Det er jo en og en person sin greie =) Nyt dagen ;)

Skriv en ny kommentar

hits