Med hjem i kofferten!

God kveld fra Spania! 

Vi ble bare nødt til å gå fra baren vi var i- Spania er og blir grinete når ting ikke går deres vei i VM, men at Spania ligge runder 0-2 er jo bare tragisk... Jeg er ikke fotball frelst, men med en samboer som er det må jeg si jeg likevel fanger med meg ting og blir noe giret!! Hva skjer? ..... 

Vel, jeg har tenkt til å vise dere litt av det jeg har shoppet med meg hjem fra Zara home. Jeg fikk for meg at det som er glam blir sprekt til det som er maritimt og industrielt, eller hva?  Jeg har fått ny gnist over meg når det kommer til interiør ettersom jeg fikk de nye møblene på plass hjemme, litt i mitt kreative hjørne rett og slett. Jeg skal vise dere nye stylinger når jeg kommer hjem, men før den tid må jeg vise dere kjøpet mitt.. 

Litt fjær,litt velour,litt lin, litt strikk,litt glitter,litt skjell og kurv. 

Hjemme skal det maritime styles på en veldig feminin måte, jeg tror alle som liker litt interiør med lille ekstra vil elske det.. Også passer dette perfekt til putene mine fra Senze og joy  med glitter og bronse. HER og HER.

Og dere, jeg fikk ikveld ut enda et par armbånd fra nora.. Jeg går her nede med armen fulle av lekre armbånd til en hver tid... Er det noe ejg ikke får nok av er det vel nettopp det.. hihi... Se så pene da,dere! Ille forelsket i glam jeg altså! 

Finnes HER, HER og HER. 

Nyt kvelden, selv med tapet til Spania i VM! Jeg er sikkert ikke alene om å ha en kæll rundt meg med sinnsykt oppgitt holding nå.. haha..

Vi skrives mine vakre! 

 

6 kommentarer

Henriette

19.06.2014 kl.04:03

PUTENE!!!!ME LIKE!! herregud nå gleder jeg meg til å se hva du finner på assa! =)

Kari

19.06.2014 kl.04:29

Gleder meg til å se nå!!!

Irene

19.06.2014 kl.10:34

Utrolig mye fint du har handlet :)
De armbåndene er rett og slet fantastisk nydelige :)
Huff, ikke noe kjekt at Spania er ute av VM for jeg heide på dem :/

Camilla

19.06.2014 kl.12:18

hihi, gleder meg til å vise frem også =)

Camilla

19.06.2014 kl.12:19

bare å glede seg!!!

maren

24.06.2014 kl.11:06

stilig!

Skriv en ny kommentar

hits