Strandliv!

God mandag! Ny uke er her og den skal jeg nyte til det maximale!  Dagene i Spania flyr av sted, de går egentlig alt for fort.. Vi bare nyter alt hele tiden og har lyst til å knipse de små småtrolla ned hit på søndag! hihi... Men, hverdagen hjemme kommer veldig fort, så det gjelder å storkose seg så lenge man er her! 

Idag har vi bodd på stranden og skal snart en tur opp å spise is... Idag dro vi hjem fra stranden kl 17 og tok en sen "lunsj" hjemme i leiligheten. Hamburgere -NAM!   Vel, vi har ingen bil her så vi går mye og kaster oss rundt i taxi og ler like mye av hverandre når vi skal oversette alt som blir sagt på nors-spansk og engelsk-norsk!  Vi skulle vært flinkere til å snakke flere sprøk hjemme, for alt blir jo glemt til en hver tid... 

Vel, uasnett. Etter noen deilige timer på stranden med massasje, sol og bading er det veldig godt at solen begynner å gå ned og kvelden kommer, det er utrolig varmt her så man kan nesten bli litt forskynt etter noen timer. 

En stk Over happy Hans-Krisitan! 

Å ligge på sand er ikke mykt og heldig som jeg var hadde hun en badering liknende ting jeg fikk under brystet..haha... Og for meg nå var det PERFEKT! Sovnet nesten tvert!  Hun satt til og med opp en egen parasoll til meg  =) *luksus* 

Og dere, jeg må vise dere en ting! Nemlig disse putetrekkene! 

Et bilde sier mer enn 1000 ord er det ikke slik?

Jeg håper dere har hatt en så langt flott dag, og at kvelden blir like magisk!

Vi skrives!  

 

ps, kommentarer blir svart og godkjent når jeg har mulighet til å laste opp alt! =) 

6 kommentarer

Mette

16.06.2014 kl.22:19

Hei Camilla! Må bare spørre om dere er i Gran Alacant, synes jeg både kjenner igjen Carabassi, gatene og leilighetene rundt området. Vi har leilighet i Altomar. Kos dere masse!!! Iiiik vi er også på vei nedover om et par dager og vi gleder oss vilt.

Mette

Lonni Stoltenborg

17.06.2014 kl.06:34

Ser ud til i stor nyder det.
Fortsat god ferie :-)
Klem Lonni

Renate

18.06.2014 kl.05:28

Ser himmelsk ut!

viktoria

18.06.2014 kl.13:15

nyt livet <3

Renate

18.06.2014 kl.18:48

Missunelig!

Kathrine

19.06.2014 kl.06:19

Ser ut som dere nyter livet Camilla!!!

Skriv en ny kommentar

hits