Solbrent...

God kveld fra rødtoppen! 

Selv med over 30 i solfaktor klarte Camilla og bli brent.. Ikke veldig, men litt! Typisk meg altså.. Vi dro idag på stranden og lå der i 5 timer tror jeg før vi tok turen tilbake til leiligheten og go´stolen her. Selv om jeg bare har ligget rett ut og nytet livet, lest bok og vært i drømmeland under en massasje av verdens flinkeste dame er jeg helt pumpa og sliten.. hihi... Utrolig altså, trøtt som en dupp etter å ikkeha gjort noen verdens ting... Solforstyrrende slapphet  = helt ok! 

Vel, en usminket sannhet har akkuratt kommet seg inn døren igjen etter en liten deilig kveldstur.. Hva mer en en god følelse på selve livet kan man ønske seg? 

Bollapiggsvin på tur.. Ut på kveldstur aldri sur! Je ghar forresten fått ut et par grisefine armbånd på nett nå- ME LOVE IT!!! 

Her og HER. 

Nå må jeg finne S e n g a og p r ø v e å lade opp til morgendagen hvor vi tenkte å tilbrige 5 deilige nye timer på hver vår deilige solseng på verdens beste strandplass!!  Hans og jeg drar spanjoler så det ljomer etter! haha.. Sånn skal det være, vi ler så vi griner! 

Nyt kvelden sweeties! 

5 kommentarer

Kari

16.06.2014 kl.11:09

Så flott du er!

Kine S.H.

16.06.2014 kl.14:46

Mmmm....misunnelig :) Neida - kos dere! God ferie.
Hvor har du fått tak i den herlige strikkejakken? Sånn vil jeg ha!!!

viktoria

17.06.2014 kl.13:14

så nydelig du er!

Margit

23.06.2014 kl.09:54

Dette så deilig ut, håper dere hadde en flott tur :-) jeg henger meg og på line ditt spørsmål, hvor er den deilige jakken din fra? :-)

Mvh Margit

Camilla

24.06.2014 kl.10:28

lykke i norge =)

Skriv en ny kommentar

hits