Form spain!

Hola!!! Hvordan står det til hjemme i Norge? 

Vel, her sitter jeg og tenkte å si hei til dere før jeg tusler vidre! 

Reisen igår gikk så fort, jeg tror aldri jeg har sittet på fly og vært mer i min egen verden enn igår.Og denne boken er grunnen! 

Noen som har lest denne? jeg leste over 100 sider uten å klare å legge den ifra meg... Jeg henger sikkert litt etter, men FY altså, for et bra bokeventyr! Vel , uansett... Når vi kom ned gikk vi rett til bassenget og fikk plasket fra oss litt før vi tuslet opp på senteret hvor sjefen sjæl -Hans Kristian fikk seg et par nye solbriller og jeg en ny bikini - woho! Vi var i byen på tivoli og var skikkelig apekatter og spiste en 2,5 time deilig middag! En helt utrolig dag vel og merke! Nå har vi smurt oss inn med solkrem, fått på oss badetøyet, pakket strandbagen, spist frokost og klare for stranden!! Gjett om det skal bli fantastisk! 

Denne kællen er mer enn klar for et glass vin og stranden, så nå får vi komme oss av sted!

Nyt dagen, etterpå tenkte jeg å legge ut masse flotte armbånd i nettbutikken, Vi har fått inn så utrolgi mye fint! Bare å glede seg, vi skrives soon! 

3 kommentarer

Irene

15.06.2014 kl.14:30

ååååh, høres ut som du stor koser deg :)
Må du kose deg masse i dag og gleder meg til å se de armbåndene :)

Elin

15.06.2014 kl.22:07

Hei, så utrolig fiiiiiiiin du ble med kort hår,Camilla:::))) Kan du legge ut bilde hvor vi ser frisyren enda bedre? Ha en super ferie, flotte deg<3<3<3

Carine

16.06.2014 kl.13:06

Håper dere nyter livet camilla!!

Skriv en ny kommentar

hits