Helt naturlig..

Hei hei alle sammen! 

Idag har jeg vært klin-gær´n .. Jeg har klippet av meg alt håret og blitt lys!  Jeg har over gjennomsnittet tykt hår og masse fall og krøller og siden jeg ble 18 år har jeg vært mørk så å si hele tiden, med noen mndér unntak.. Jeg har følt det har vært det "enkleste" og ikke orket tanken på å få det lyst igjen, da jeg føler veien alltid er så lang og tung fra mørk til lys. 

Det siste halvåret har jeg gått å "lystet" på lyst kort hår, men vært flink og "tenkt" over det over litt tid. Idag klippet jeg håret kort og fikk tilbake min "naturlige" hårfarge og jeg er så UTROLIG fornøyd! Deilig og enkelt , spesielt nå for sommern! 

Også er den en person jeg vil dere skal hilse på- Mona. 

Mona har fått fast stilling her hos oss i Villapaprika og vil være et "kjent" ansikt for dere i tiden fremover! En herlig dame- akkurat det vi trengte her ! Hun har jobbet her siden januar, men siden det har det gått i ett også! 

Vel, tiden går fort i godt lag og nå er det bare 1,5 dag til jeg sitter å nyter en deilig spansk lunsj ! 

Jeg håper jeg blir litt brun, for til tross for godt vær her hjemme har jo jeg kun vært inne på lagret og butikken på dagtid så farge har jeg fått lite av! 

Vi skrives- nå får jeg nesten fortsette! 

4 kommentarer

Ingrid E

12.06.2014 kl.15:38

Åh, det var nydelig! Superfin er du :)

Mona Therese Hyttedalen

12.06.2014 kl.15:55

Det blei kjempefint :)

Janne M

12.06.2014 kl.17:41

Fy søren-det var dødskult:)

Irene

12.06.2014 kl.20:06

Jeg syns du ble kjempefin på håret :)
Så søt dame hun Mona er og du er bare så heldig som reiser på ferie snart :D

Skriv en ny kommentar

hits