God FRIdag!

Sol og sommer , sommer og sol! Har dere fått slappet litt av på fridagen deres? Jeg har snudd opp -ned på alt i kjøkkenskaper , skjenker og høyskap! Orden i sysakene var likosm det jeg var klar for, men dere vet...Det å ta ut alt av skaper og skuffer ikke skaper orden de første timene... Mitt ønske med orden blir ihvertfall fullført og neste prosjekt nå er boden og klesgarderoben!! Noen som har lyst til å komme å kjøpe masse billige putetrekk og pledd???? Haha.... Jeg har så UTROLIG mye og vet helt ærlig ikke hver jeg skal starte... Det å drive butikk betyr en ting -overfylte skaper!!  

Så her flyr da jeg rundt med strikkstrømper halvveis oppover leggen, shorts og den STYGGESTE genseren jeg eier med håret festet i en fargerik strikk.... 

Og susse litt på kjærsten min.

Og oppi alt rotet har jeg en datter som turner til musikken på kjøkkenet! .. Hun er Norges neste talent! hihi

Der satt hun seg rett ned i spagaten .... Jeg bare kniper , kan ikke huske at jeg var så myk ... 

Som Olíver så fint sa- "jeg går ut å spiller fotball i hagen for det er mye kulere! I det Hans hørte ordet fotball forsvant han ut også og VIPS hadde jeg huset for meg selv.... Kanskje jeg blir ferdig? 

For første gang på denne bloggen viser jeg rotet mitt frem... For nå har jeg ingen steder å gjøre av det før jeg er ferdig... haha.. Nyt dagen!! Min håper jeg plusser på et par ekstra timer ! 

10 kommentarer

Nina fredrikke

29.05.2014 kl.14:37

Ååå det hadde vært lykke det å kjøpe billige putetrekk og pledd ,men dumt jeg ikke får penger før imorgen, . Syns du er flink jeg camilla. Og du har som jeg har sagt før et nydelig hjem, kose deg med ryddingen ,du er super flink , varm klem fra fredrikke :))

Christina

29.05.2014 kl.15:09

Jeg kommer gjerne og kjøper!!! :)

Gry

29.05.2014 kl.17:47

Tjo hoo ;0) vi er på flyttefot og har vært raus med å kaste så jeg vil gjerne kjøpe putetrekk mv til en billig penge om det er noe som passer inn i mitt nye hjem ;0))

Anette

29.05.2014 kl.19:06

Så flink å myk hun er. Inni skap burde jeg og virkelig ha tatt

Anette

29.05.2014 kl.19:07

Vil gjerne kjøpe billig plass og puter. Skal bytte ut ganske mye her. Skriv Mail din her?så kan jeg kontakte deg?

IA

29.05.2014 kl.19:57

Hei hei! Jeg er også interessert i å kjøpe rimelige putetrekk og div:) skriv en mail til meg, jeg bor sentralt i Fredrikstad så jeg kommer raskt!!

Camilla johansen

29.05.2014 kl.21:29

Dette er hva jeg har drevet med i dag også! :) Det er så deilig å få plass og orden i skapene.

Men du, når du snakker om å kjøpe brukt.. Jeg jakter på noen småting som ikke lenger er å få kjøpt.

Si gjerne i fra til meg om du har stående og vil kvitte deg med en stor pokal fra edelweiss og skålene på stett i fattigmannssølv med lokk fra edelweiss også. Kunne jo hende ;)

Ha en finfin kveld videre, nå skal jeg snart kose meg med paradise og pepsimax ;)

Suss - Hemma på Sjuan

29.05.2014 kl.21:35

Wow så mycket snyggt hemma hos er!! Kram Suss

Lene

29.05.2014 kl.23:38

Syns det er bra at du endelig viser den delen også jeg, for det har jeg lurt på maange ganger - hvor i all verden gjør du av alt sammen!? Godt å se at det kan værer rotete hos deg også! ;-)

Kristine

30.05.2014 kl.19:49

Nydelig fint er det hos deg ??Er trofast leser kvar kveld

Skriv en ny kommentar

hits