Søndagsmys...

Det er ikke hver dag man har tid til å ligge rett ut på sofaen, men idag ble det slik. Vi skal av sted å jobbe etterpå så vi bestemte oss for å nyte et par timer rett ut på sofaen før vi skal gjøre noen verdens ting. Det å spise en god frokost, se en film og få nytet et par rolige timer er faktisk den beste medisinen man faktisk kan få, for ikke å snakke om "energidrink" ... haha..

Vel, de nydelige lyse créme putene er endelig på plass igjen og jeg har så klart fylt opp sofaen med de, de er så fine! 

 

Flotte puter ikke sant? De store finner dere HER og de små HER. 

De små sølvlysestakene finnes HER! 

 

De flotte spisebrikkene fra Lexington finnes HER.

Søndagsmys er så viktig, det er den beste! 

 

12 kommentarer

Kari

11.05.2014 kl.13:50

for et vakkert hjem dere har!

Solfrid

11.05.2014 kl.13:57

Såå lekkert :)

casandra

11.05.2014 kl.18:14

Hei! må først bare få fortelle hvor inspirert jeg blir av deg og bloggen din! du får alt til å se så lekkert og enkelt ut! jeg har ett problem som jeg håpte du kunne hjelpe meg med. jeg skal skifte gulv hjemme og tenker på å legge helt lys grå en stavet parkett, men er så usikker på om det vill bli helt feil farge i forholdt til den nye sofaen min som er i en beige tone., vurderer derfor helt lyst i stedet. men blir så usikker. prøver å finne ut hvilke farge du har på ditt gulv. noen ganger ser det helt lyst ut, andre ganger litt grålig... blir helt stressa! så håper flinke deg kan gi meg ett lite hint i rigktig rettning! takk på forhånd!! :)

beate

11.05.2014 kl.18:21

Vakkert!

Camilla

11.05.2014 kl.20:31

Hei, vakre deg! Ikke fortvil, er sofaen din kald? Så kan du fint velge en parkett med gråtoner - da blir det monotont ! Jeg har to stav klikk-laminat og veldig fornøyd med det, den går i grå toner og er helt kaldt. =) Jeg tror nok du blir fornøyd om du ikke velger det helt lysest! =)

Camilla

11.05.2014 kl.20:39

åååå tusen takk!

Camilla

11.05.2014 kl.20:40

tusen takk <3

Else mari

11.05.2014 kl.21:11

Så flott dere har det!
DU,Camilla..... Jeg må bare spørre deg om noe? er det sant at du er sammen med sønnen til han som driver konsumgruppen norge? Arild? Jeg var på jentekveld for noen dager siden og da ble det nevnt og et par av disse "damene" snakket om det faktum at faren til Hans har ekstreme mengder med penger, eller milioner...Jentene har jo sett at du har byttet en del siden dere ble sammen så de lurer jo litt på om dere er sammen pga alle pengene ? Isåfall så håper jeg du får en fik på fingeren din, for det er slemt! Da burde du SKAMME deg! Ikke bae lopper du faren og firmaet dit for penger, men nå en ny mann... Håper han holder hardt på bankkontoen sin når du er i nærheten.... RØY og luksus hore!

Camilla

11.05.2014 kl.22:14

Bankontoen til kjærsten min loppet jeg dessverre igår så nå er den tom......

Maren

12.05.2014 kl.00:12

Hva er det som feiler deg Else Mari!? Du vet du kan bli anmeldt for å skrive slike ting! Makan til frekkhet skal man lete lenge etter! Synes synd på deg som har fått en så dårlig oppvekst og så dårlige venner og gå sammen med. Søk hjelp før det er for sent...!

Stina

12.05.2014 kl.00:37

Jeg har vært en trofast leser av bloggen din en liten stund nå. Den gir meg masse inspirasjon, og det at du deler litt av deg selv og gir oss lesere litt innblikk i din hverdag synes jeg er en perfekt kombinasjon. Jeg bruker mest tid på å se og studere alle de flotte bildene du legger ut, leser også alltid teksten, men bare innimellom leser jeg kommentarfeltet og det gjorde jeg i kveld. Etter å ha lest den siste kommentaren ble jeg bare nødt til svare. Fy flate, så lavmål! Er det noen som skal SKAMME seg her så er det vel du, ELSE MARI. Dette egner seg ikke på en blogg. Du får møte opp på Villapaprila og heller spørre Camilla ansikt til ansikt, hvis du tør!! Såvidt meg bekjent går Villapaprika så det suser om dagen, så da regner jeg med at hun tjener til livets opphold selv. Uansett, det har verken jeg eller andre noe med. Misunnelse kalles dette! Jeg digger Villaparika bloggen, og det er det mange av oss som gjør. Fortsett med det:)

Casandra

12.05.2014 kl.07:17

Tusen takk, Camilla! Ble litt mer sikker på at jeg velger riktig nå! Takk!

Å du, Else Mari! Går det Ann? Går det virkelig Ann å være så vanvittig frekk? Du burde få en smekk på fingen!!

Skriv en ny kommentar

hits