Kun meg selv..

God lørdag alle sammen! ÅÅå for et fantastisk vær å våkne til også da, sol og stort sett blå himmel- det er herlig det! Jeg var idag helt alene for første gang på så lenge jeg kan huske en lørdagsmorgen og hereminhatt så "deilig" det faktisk var.. Missforstå meg rett jeg elsker å våkne opp sidenav kjærsten eller med barna hoppende opp i sengen, men når man først er alene var det helt fantastisk! Roen var til å føle på og etter å ha våknet ringte jeg mor og far og ba meg selv på deilig frokost.. Slik det var når jeg bodde hjemme.... 

Bare meg og mamma og pappa, herremin - jeg kan nesten ikke huske sist (?) , men utrolig hyggelig var det og maten smakte helt fantastisk. Eggerøre, spekemat, te +++ jeg rullet ut døren igjen... Det å bo nærme familien er så viktig for meg. 

 

Idag er det bare en uke til 17.mai!! Tenk på det, mine barn gleder seg ENORMT!  17.mai tog ,Sukkerspinn, is,gassballong ++++ jeg husker jo hvor stas jeg selv syntes det var! 

Jeg bare håper på dette været da også!! *krysserfingre*  

Mor og far har som tidligere vist verdens fineste utsikt i alle retninger av fredrikstad - mot byen og hvaler ! Og at min far har tidfordriv i å telle båter er ingentvil, selv om han påstår at han aldri gjør det.. haha... 

Vel, nyt dagen mine vakre- vi skrives igjen! 

5 kommentarer

Anders

10.05.2014 kl.15:20

Så deilig !!har du bltt alene? Lyst til å bli med meg på date ? legger deg til på face !!

Anita

10.05.2014 kl.16:14

Egentid er gull verdt :) nydelig utsikt hos dine foreldre, har aldri vært i Fredrikstad, men ser veldig fint ut :) og skulle jeg havne der, så er det ikke tvil om hvilken butikk jeg skulle besøkt :) ha en flott helg videre :)

Kari

10.05.2014 kl.22:55

så deilig-nydelig utsikt!

maren

11.05.2014 kl.10:33

så flott utsikt!

Camilla

11.05.2014 kl.12:47

ja, den er nydelig <3

Skriv en ny kommentar

hits